3 ergonomiske stjerner

#BalanceKeyboard #BalanceKeyboardWristRest #Unimouse

I Contour Design utvikler vi produkter som passer for deg og måten du jobber på – ikke omvendt. Det betyr at du får ergonomiske produkter som kan tilpasses og justeres etter dine behov og preferanser. De tre ergonomiske stjernene våre er: Balance Keyboard tastatur, Balance Keyboard Wrist Rest og Unimouse. Disse tre produktene gir til sammen en imponerende ergonomisk opplevelse med høy grad av komfort, støtte og justeringsmuligheter.

Hvem passer disse produktene for?

Løsningen er perfekt for deg som ønsker å forbedre arbeidsstillingen din med mer ergonomiske alternativer til den tradisjonelle datamusen. Uansett om du jobber med vanlig kontorarbeid i Word og Excel, eller i mer kreative Adobe- og CAD-programmer, vil du oppleve en sterkt forbedret komfort med våre tre ergonomiske stjerner.

Balance Keyboard

Balance Keyboard sørger for god arbeidsstilling med armene korrekt plassert foran kroppen. Tastaturet er ergonomisk designet med justerbar tilt, slik at du kan velge den hellingen som passer best for deg. Til tross for tastaturets kompakte design har det samme funksjonalitet som et tastatur i full størrelse, med media- og snarveiknapper samt numerisk tastatur.

Du kan lese mer om Balance Keyboard her

Balance Keyboard Wrist Rest

Denne håndleddstøtten er designet spesielt til Balance Keyboard-tastaturet og er perfekt for deg som foretrekker å bruke énhåndsmus fremfor sentrert mus, som RollerMouse. Med håndleddstøtten plassert foran Balance Keyboard-tastaturet, får du god støtte til hender og håndledd og en mer komfortabel og ergonomisk arbeidsstilling.

Du kan lese mer om Balance Keyboard Wrist Rest her

Unimouse

Unimouse betyr mer variasjon Unimouse er vår prisvinnende datamus, som med sitt justerbare design gjør at du enkelt kan tilpasse musens helling og tommelstøtte akkurat som det passer deg. Du kan justere musens helling fra 35 til 70 grader, samtidig som du kan justere tommelstøtten i alle retninger. Det bidrar til å redusere gripesmerter og trykk på rotleddet i tommelen, noe som igjen reduserer belastningsskader. Unimouse er utstyrt med hele seks programmerbare knapper og et behagelig scrollehjul som lar deg slippe kreativiteten løs. Unimouse fås i versjoner for både venstre- og høyrehendte.

Du kan lese mer om Unimouse her

Close Menu