Økt produktivitet med RollerMouse

rollermouse

Contours revolusjonerende RollerMouse er for deg som tilbringer store deler av arbeidsdagen foran en datamaskin

Med RollerMouse får du bedre arbeidsrutiner og en mer effektiv arbeidsdag samtidig som du reduserer smerter og belastninger som ofte skyldes bruk av tradisjonelle datamus. Håndleddet ditt bør alltid være i en nøytral posisjon, uansett om du skriver på tastaturet eller bruker musen. Under finner du noen av de fremste fordelene ved å bruke RollerMouse.
rollermouse

En effektiv arbeidsstilling er veien til en mer effektiv arbeidsdag

En velkjent arbeidsflyt er avgjørende for alle typer dataarbeid, enten du bruker Office-programmer eller kreativ designprogramvare som Adobe Photoshop. Med en RollerMouse har du pekeredskapet midt foran tastaturet. Det setter fart på arbeidsflyten, ettersom du slipper å strekke deg eller famle rundt etter datamusen hver gang du skal flytte musepekeren. Med begge hender nær tastaturet er det også enklere å bruke tastatursnarveier, noe som øker produktiviteten ytterligere og sikrer en mer effektiv arbeidsdag.
rollermouse

Konfigurer den

RollerMouse er Plug and Play på PC og Mac og fungerer via USB uten behov for ekstra drivere. Venstre- og høyreklikk, dobbeltklikk, rullehjul og kopier og lim inn-knapper er forhåndskonfigurert, men ved hjelp av det valgfrie driverprogrammet kan du endre funksjonen til knappene. RollerMouse er ikke bare en datamus som lar deg skreddersy funksjonen til hver enkelt knapp, den gjør det også mulig å opprette ulike profiler i programvaren du bruker. Da tilpasser den seg automatisk etter tastatursnarveiene dine, mens du bytter mellom Outlook og Word eller kreative programmer som Photoshop, Lightroom, Premiere Pro og så videre. Ved å integrere dine egne tastatursnarveier kan du optimere arbeidsflytene og spare mye tid.
rollermouse

Lynrask redigering

RollerMouse takler høy pekerhastighet og egner seg godt til navigering på tvers av flere skjermer, selv på relativt kompakte arbeidsstasjoner, og trenger ingen åpen plass på skrivebordet, slik en standard datamus gjør. Pekerhastigheten kan reguleres med et knappetrykk. Dette gir stor fleksibilitet; høy hastighet er bra til kreative programmer, mens lavere hastighet er ideelt til tradisjonelt kontorarbeid og surfing. Du slipper å gå inn i datamaskinens innstillinger for å tilpasse musehastigheten etter det aktuelle prosjektet.

rollermouse

Nøyaktig sporing

RollerMouse er svært nøyaktig, noe som gjør den perfekt til avansert redigering. RollerMouse kan settes til forskjellig følsomhet, på RollerMouse Red-modellen opptil 2800 dpi og med sensorer innebygget i rullestaven, gir RollerMouse Red deg en unikt stabil plattform. Den lar deg konsentrere deg om hvor musepekeren skal, i stedet for hvor datamusen befinner seg. Den høye nøyaktigheten er perfekt for DAK og liknende designprogrammer.
rollermouse

Redusert tretthet

Enten du arbeider med vanlige office-programmer eller du redigerer video eller bilder, er kreativ i DAK eller jobber med store datamengder – med RollerMouse midt foran kroppen slipper du å strekke og lene deg fremover etter datamusen. Konstruksjonen gjør det mulig å bruke begge hender, og du kan styre musepekeren med en enkel berøring med fingertuppene. Det betyr at du får en raskere arbeidsflyt og kan arbeide mer avslappet og variert. RollerMouse fremmer en god arbeidsstilling med avslappede skuldre, armer og hender. Dette kan lindre smerter forårsaket av vanlige belastningsskader.

RollerMouse er utviklet og konstruert i samarbeid med ledende ergonomer og helsearbeidere og sørger for at du kan jobbe med datamaskinen på en mer komfortabel og effektiv måte.

Prøv gratis i 14 dager

Prøv en RollerMouse, der forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender.
Velg mellom RollerMouse-modellene: Red, Free3 og Pro3.

Close Menu