Contour Design lanserer mobil version av den ergonomiske løsning RollerMouse

Contour Design utvider utvalget av ergonomiske sentrete mus med en kompakt versjon av den populære RollerMouse

Ballerup, Danmark, 18. januar 2021 – Contour RollerMouse mobile er det nyeste tilskuddet til utvalget av sentrerte mus – en liten og kompakt mus som du lett kan ta med deg hvis du jobber forskjellige steder. Den har alle de samme fordelene som en vanlig sentrert mus, som lar deg styre musepekeren med begge hender og holde albuene nært kroppen – to av mange fordeler med RollerMouse-produkter. En sentrert mus kan lindre smerter fra musearm og andre lidelser som karpaltunnelsyndrom, ulnarisskade og springfinger. RollerMouse mobile er utviklet for å gi brukere alle fordelene med en sentrert mus, men i en kompakt størrelse og med god tilkobling for å forbedre mobiliteten – noe som gjør RollerMouse mobile til et godt valg for både hjemmearbeidere, “hot-deskers” og reisende.


Helt siden lanseringen av de første ergonomiske musene våre har vi vært markedsleder på området. RollerMouse Red, vår prisbelønte ergonomiske datamus, er et resultat av mange års målrettet forskning, utvikling og design. Med lanseringen av RollerMouse mobile utvider vi vårt utvalg av sentrerte mus og gir samtidig kundene våre optimal bevegelsesfrihet. – sier Kenneth Schach, administrerende direktør i Contour Design Nordic.

Gjennom årene har Contour Design klart å endre oppfatningen av den ergonomiske musen fra å være et nisjeprodukt til å være en mus for alle som ønsker å forebygge potensielle skader av PC-arbeid. Derfor er investeringer i ergonomiske mus ikke lenger kun drevet et ønske om å behandle symptomer på skader, men også et ønske om større energi og effektivitet i arbeidsdagen. Av denne grunn utvikler vi en rekke museløsninger som imøtekommer de fleste brukeres behov for en ergonomisk sikker arbeidsstasjon uansett hvor de jobber.

# # #

OM CONTOUR DESIGN
Contour Design er markedsleder innen forskning, utvikling og design av ergonomiske datamusløsninger som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Contour Design, Inc. ble grunnlagt i 1995 av Steve Wang. Selskapets hovedkontor er i Windham, New Hampshire i USA, som også er sete for produktutvikling og hverdagsdrift i Nord-Amerika.

Contour Design Nordic, med hovedkontor i Ballerup i Danmark, importerer selskapets produkter og markedsfører dem gjennom datterselskaper og partnere i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Frankrike, Tyskland, Nederland og Storbritannia.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte Bjørg Norman Væhrens på +45 70 27 02 27 eller på e-posten bjorg@contour-design.com.

Del innlegget

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter samt tips og tricks