Contour Design utvider sitt Ultimate Workstation-konsept med et elegant nytt tastatur

Contour Design, Inc. er en verdensleder innenfor design og produksjon av ergonomisk datatilbehør. Nå lanserer selskapet Balance Keyboard, et tastatur som kombinert med RollerMouse Red og ArmSupport Red, gir brukerne «The Ultimate Workstation».

Balance Keyboard har en plassbesparende og elegant design, men er samtidig robust nok til å tåle tung, vedvarende bruk. Tastene er lette og presise – perfekt til rask skriving. Tastaturet er fullt regulerbart, så du kan velge den vinkelen som passer deg best: vinklet mot deg, liggende flatt eller vinklet fra deg for en mer naturlig håndleddsvinkel. Med et trykk på Fn-tasten aktiveres de alternative innstillingene for alle funksjonstastene (F1–F12), så det er enkelt å bytte mellom forhåndsdefinerte tastaturfunksjoner og programvarespesifikke hurtigtaster.

Contour Design lytter alltid til kundenes ønsker. Derfor har vi utviklet det nye, elegante tastaturet Balance Keyboard, som fungerer sømløst og komfortabelt i kombinasjon med RollerMouse Red og RollerMouse Free2. Produktene er designet for å komplettere hverandre visuelt og funksjonelt og utgjør en integrert helhet. Hvis du legger til ArmSupport Red, oppdager du raskt hvorfor vi kaller denne løsningen for «The Ultimate Workstation».

 

Ultimate Workstation

Med Ultimate Workstation har du hendene nært tastaturet i den optimale arbeidssonen, slik at du kan jobbe så effektivt som mulig. Produktene reduserer risikoen for skade ved å eliminere påkjenninger på nakke, skuldre, albuer og håndledd. RollerMouse Red er plassert foran Balance Keyboard og utfører alle oppgavene til en tradisjonell datamus. Den sentrale plasseringen gjør det imidlertid mye enklere å bytte frem og tilbake mellom tastatur og mus, slik at du får en god arbeidsflyt. Når du bruker ArmSupport Red sammen med RollerMouse Red, får du ytterligere støtte til overkroppen, noe som gjør denne kombinasjonen ideell for høyderegulerbare arbeidsstasjoner. Som komplett løsning gir Balance Keyboard, RollerMouse Red og ArmSupport Red deg komfort og effektivitet på et helt nytt nivå.

 

Hvis du har spørsmål om Balance Keyboard, klikk her.

Del innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter samt tips og tricks