Optimaliser arbeidsplassen din med Travel Kit

Med et ergonomisk Travel Kit kan du optimalisere arbeidsplassen din, enten det er på hjemmekontoret eller om du er en mobil medarbeider med skiftende arbeidsplasser.

Hjemmekontor eller mobil arbeidsplass

Heldigvis er de fleste av oss vant til en viss kvalitetssikring av ergonomiløsninger på kontoret. Dessverre er det langt fra alle som tar det med seg de gode løsningene hvis de jobber hjemmefra, eller ofte bytter arbeidssted. Men, arbeidsforholdene på hjemmekontor skal også være forsvarlig. Hvis du i dag sitter og jobber ved kjøkkenbordet med den bærbare datamaskinen din, gjør deg selv en tjeneste og vurder din egen arbeidsstilling. Det verste scenariet for kroppen din er hvis du bruker din laptop hele dagen uten separat mus og tastatur. Og, det er også viktig å få datamaskinen / skjermen opp til øyehøyde.

Ergonomisk datatilbehør for de som veksler mellom arbeidssteder

Hvis du skifter arbeidsplass eller arbeidsstasjon ofte, tenker du kanskje at det ikke er bryet verdt å optimere arbeidsplassen med ergonomisk korrekte arbeidsredskaper. Eller at utstyret er altfor tungt å skulle slepe rundt på. Slik trenger det ikke å være. Vårt RollerMouse-reisesett, som veier mindre enn en pose med mel og er snertent å ta under armen, gir deg en ergonomisk arbeidsplass som øker effektiviteten din, forebygger spenninger og reduserer smertene du ellers kan få med en tradisjonell mus. Ved å prioritere riktig utstyr på arbeidsplassen, kan du oppnå mer variasjon og overskudd i hverdagen – også selv om du veksler ofte mellom ulike arbeidsplasser.

Les våre tips til den mobile arbeidsplass her

Få en bedre hverdag med et RollerMouse Travel Kit, som består av:

Prøv gratis i 14 dager

Prøv et RollerMouse Travel Kit, der forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender.
Velg mellom de trådløse RollerMouse-modellene: Red, Red plus og Free3.