Ergonomiske produkter

Bruk av ergonomiske arbeidsredskaper som f.eks. mus, gir en rekke fordeler. Rent helsemessig får du en bedre og mer komfortabel arbeidsstilling. Denne økte arbeidskomforten er med på å redusere plagene som ofte oppstår ved bruk av vanlig datamus.
ergonomi

Reduser smerter, forebygg belastningsskader og jobb mer effektivt

I tillegg til å redusere smerter og belastningsskader, har en ergonomisk mus en forebyggende effekt, slik at du vil være mindre utsatt for å pådra deg alvorlige skader som karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og andre lidelser som skyldes gjentatte museklikk og repetitivt, ensidig arbeid. Dermed kan du unngå sykefravær og høye utgifter til massasje og fysioterapi.

Du kan lese mer om de forskjellige plagene her

ergonomi

Forebygg sykefravær på arbeidsplassen​

Fordelene er store også sett fra arbeidsgiverens side. Sykefravær er en kostbar affære. En undersøkelse* viser at én ukes sykefravær koster bedriftene 13 000 kr. Omregnet gir det 2600 kr per arbeidsdag i tapt produksjon og økte utgifter. Høyt sykefravær kan unngås ved hjelp av helsefremmende og forebyggende tiltak som blant annet ergonomiske produkter. Det er ingen tvil om at ergonomi er et lønnsomt satsingsområde. Avhengig av hvilken type ergonomisk mus du velger, er prislappen omtrent tilsvarende eller lavere enn én fraværsdag.

Du kan lese mer om forebygging av sykefravær her

Kilde: NHO / SINTEF rapport. Undersøkelsen er fra 2011, kostnadene er høyere i dag.

Prøv gratis i 14 dager

Prøv en ergonomisk mus, der forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender.
Velg mellom RollerMouse og Unimouse.