Filmopptak førte til håndleddssmerter

Adrian Storey er en uavhengig filmfotograf, kameramann, filmklipper og fotograf med base i Cambridgeshire i Storbritannia, og har over 20 års erfaring på området. En dokumentar Adrian har filmet, Traces Of The Soul (regissert av Martin Cooper), har vunnet flere priser, og arbeidet hans er publisert av BBC, The Guardian og Greenpeace.

Adrian Storey

Fotograf, kameramann, filmklipper

Uchujin

Justerbar vinkel ble redningen

“I jobben min får jeg oppleve alle de kreative sidene ved filmskaping, men det medfører også mange timer med redigeringsarbeid foran en skjerm. Dette har vært en påkjenning opp gjennom årene og resultert i håndleddssmerter som følge av en dårlig utformet arbeidsplass,” sier Adrian.

Etter å ha eksperimentert med en rekke ulike mus for å prøve å bli kvitt problemet, oppdaget Adrian Unimouse på Contour Design-standen på en messe i Storbritannia. “Jeg lot meg umiddelbart imponere av hvordan man kunne justere vinkelen. En funksjon jeg ikke hadde sett før hos andre vertikale mus. Jeg likte Unimouse fordi den lot meg jobbe mer avslappet, noe som hjalp meg å bli kvitt håndleddssmertene mine. Samtidig var den ikke så vertikal at den bremset meg i jobben min,” fortsetter han.

Du kan lese mer om Unimouse her

Trådløs og oppladbar

I tillegg til at Unimouse gir en bedre kroppsholdning og hjelper til med å lindre håndleddssmerter og annet ubehag, er det også andre ting den kan hjelpe til med. Adrian nevner noen andre mindre opplagte fordeler ved å bruke Unimouse:

“Den integrerte justeringen av markørhastigheten er en bonus, fordi den lar meg tilpasse den etter hvilken app jeg bruker. Jeg liker også at den er trådløs og har et oppladbart batteri, og at den ikke plutselig går i dvale når jeg bruker den.”

" Etter å ha brukt Unimouse en stund kan jeg endelig si at håndleddssmertene mine er borte for godt. Dette er takket være musens gode justerbarhet, og jeg endrer vinkelen hver andre uke. "

Ble kvitt smertene

Ettersom flere og flere av oss bruker stadig mer tid på repeterende IT-relaterte arbeidsoppgaver, er ikke Adrian alene om å oppleve smerter foran en skjerm. Men nå ser det altså ut til at han har funnet løsningen på problemet.

“Etter å ha brukt Unimouse en stund kan jeg endelig si at håndleddssmertene mine er borte for godt. Dette er takket være musens gode justerbarhet, og jeg endrer vinkelen hver andre uke. Jeg anbefaler alle å bruke Unimouse. Bruk to dager på å bli vant til den, så lover jeg at du aldri vil bruke en tradisjonell mus igjen,” sier Adrian.

Du kan lese mer om det Adrian Storey a.k.a. Uchujin her 

Prøv gratis i 14 dager

Prøv Unimouse, der forebygger og reduserer smerte og ibehag i underarm og hender.  
Velg mellom høyre og venstre hånd og kablet eller trådløst.

DEL INNLEGGET:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email