Optimaliser hjemmearbeidsplassen

Med godt ergonomisk utstyr kan du optimalisere arbeidsplassen, enten det er snakk om en hjemmearbeidsplass, eller du er en fjernarbeider med skiftende arbeidsplasser.

Hjemmearbeidsplassen

Heldigvis er vi vant til en viss kvalitetssikring av ergonomien på kontoret. Dessverre er det langt fra alle som tar dette med seg dersom man jobber hjemmefra eller bytter arbeidssted ofte. Men det finnes faktisk like mange regler og begrensninger for den mobile arbeidsplassen som for den på kontoret – dersom du vel å merke bytter jobb minst én dag i uken. Dersom du jobber fra sofaen eller ved kjøkkenbordet med en bærbar datamaskin, bør du gjøre deg selv en tjeneste og ta en titt på utstyret ditt. Du risikerer å ende opp med en svært misfornøyd kropp dersom du bruker den bærbare datamaskinen din hele dagen uten separat mus og tastatur. Det samme gjelder om du sitter med nakken bøyd og ser ned på skjermen hele dagen.

Ergonomisk datatilbehør til hjemmekontoret

Stadig flere jobber hjemmefra, både oftere og lenger enn før. Derfor har det blitt enda viktigere med et ergonomisk riktig hjemmekontor. Dårlige arbeidsstillinger fører til skader over tid. For eksempel er det bevist at mer enn 20-25 timer med data- eller musearbeid pr. uke øker risikoen for å få smerter i nakke, skuldre, rygg, armer og hender. 

For å få mest mulig ut av å jobbe hjemmefra, må hjemmekontoret være ergonomisk utformet. Det betyr at møbler og utstyr må passe dine behov og være designet for å støtte 7-8 timer stillesittende arbeid om dagen, uten å fremkalle fysisk skade. Med et hjemmekontorsett får du ergonomisk utstyr som sikrer at du jobber i best mulige stillinger og får muligheten til å variere arbeidet.

Les vår gode store guide til hjemmekontoret

Få kontroll over hjemmekontorets ergonomi med et hjemmekontorsett bestående av:

Prøv gratis i 14 dager

Prøv et Home Office Kit som forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender. Inkludert i pakken får du: Balance Keyboard, Laptop Riser og enten en RollerMouse Red Plus trådløs eller en Unimouse.