Redefiner måten du jobber på med RollerMouse Red

Nytt fra Ergo Expo i Las Vegas

Nye RollerMouse Red fra Contour Design vises for første gang frem under den anerkjente ergonomikonferansen i Las Vegas i dag. Forskerne bak den prisbelønnede RollerMouse, har oppfunnet konseptet på nytt, og forventingene er skyhøye. Testbrukere av prototypen har uttrykt at den føles som en forlengelse av armene dine, og vil redefinere måten vi jobber på.

Basert på 17 år med vellykket innovasjon, er Contour Design blitt verdensledende innen sentralt plasserte pekeredskaper og ergonomiske datamus-alternativer. Contour Design har gjennom sin ekspertise og erfaring fra over en million RollerMouse-brukere på verdensbasis, utviklet den helt nye RollerMouse Red.

Den mest presise RollerMouse noensinne

Med den nye RollerMouse Red, har Contour Design ikke bare forbedret den populære RollerMouse-serien, men også redefinert, fornyet og oppfunnet den på nytt. RollerMouse Red har et nytt, elegant aluminiumsutseende, uovertruffen presisjon og uanstrengt grep og kontroll takket være det nye rullestav-designet. Grunnlegger og eier av Contour Design Inc., Steve Wang, er stolt over å presentere det nye produktet, som har alle de velkjente fortrinnene til den populære RollerMouse-serien, bare bedre;

– RollerMouse Red gir den mest uanstrengte og presise RollerMouse-opplevelsen noensinne. Vår visjon har vært å smelte sammen teknologi og design i én enhet som nettopp skal føles som en forlengelse av hendene. Brukeren skal kunne bruke så lite kraft som mulig, og fremdeles ha full kontroll over alle typer arbeid på PC-en. Vi vil at våre brukere skal føle seg mindre sliten ved slutten av arbeidsdagen, sier Steve Wang.

Enestående teknologi

Steve Wang og ingeniørene hos Contour Design har også utviklet en helt ny sporingsteknologi for rullestaven på RollerMouse Red, som overgår alle konkurrerende løsninger.

– Med den nye sporingsteknologien har Contour Design redefinert presisjon. Det er derfor ikke lenger relevant å diskutere DPI. Doble lasersensorer sporer bevegelsene inni rullestaven, noe som gir deg det mest nøyaktige pekeredskapet du kan ha, forklarer Steve Wang.

God design og ergonomi går hånd i hånd

Den nye RollerMouse Red har nytt design. Ved siden av den moderne aluminiumskjernen, er den delvis rød – og det er ingen tilfeldighet. Rødt assosieres med mot, glede, velvære, lykke, dynamikk, dominans og aktivitet. Samtidig er rødt den tradisjonelle fargen for advarsler.

– Ved å plassere røde elementer på siden av den nye RollerMouse, indikerer vi subtilt et “stopp”, slik at du holder armene foran deg i den optimale arbeidssonen. Da unngår du å måtte strekke eller vri armene. For oss er god design når man samtidig oppfyller en ergonomisk funksjon og vice versa, avslutter Steve Wang.

For første gang fremvises RollerMouse Red på ergonomikonferansen i Las Vegas og det gir et innblikk i hva som vil komme i begynnelsen av 2013, når RollerMouse Red tilgjengeliggjøres for brukere i hele verden.

Del innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter samt tips og tricks