RollerMouse mobile vinner den prestisjetunge Red Dot Design-pris

Contour Design vinner den internasjonale Red Dot Design-prisen for fremragende kvalitet i produktdesign

Ballerup, Danmark, 7. juli 2021 – Contour Design er stolt over å kunne kunngjøre at et internasjonalt dommerpanel har gitt RollerMouse mobile den prestisjetunge Red Dot Design-prisen for eksepsjonell designkvalitet. RollerMouse mobile stiller seg på rekke med Contour Designs Unimouse og RollerMouse Red som mottakere av Red Dot Award.


Dette sier Red Dot-grunnlegger og administrerende direktør, professor Dr. Peter Zec, om prisvinnerne: «Vinnerne av Red Dot Award: Product Design 2021 var spesielt imponerende i år. Utformingen av produktene deres er utmerket, både når det kommer til estetikk og funksjonalitet. Det er ikke lett å stikke av med seieren med så mange sterke konkurrenter. Derfor vil jeg gratulere prisvinnerne nok en gang med suksessen.»

Contour Designs CTO, Marco Laurenzano, sier dette om design av RollerMouse mobile: «Vi hadde som mål å bringe RollerMouse-opplevelsen til en verden av mobilitet og fleksible arbeidsområder, uten kompromisser. Vi svarte på utfordringen med både teknisk innovasjon og et nytt overbevisende design som utstråler karakter og originalitet. Denne prisen gjør oss ikke bare stolte, men støtter også vår intuisjon om å være på rett vei for å ta RollerMouse til nye høyder.»

# # #

OM CONTOUR DESIGN
Contour Design ble grunnlagt i 1995 og er ledende innen ergonomisk design av datamus og tilbehør til arbeidsstasjonen. Contour har vunnet mange designpriser og er markedsledende innen innovative ergonomiske løsninger beregnet på forebygging og lindring av smerter forbundet med muskel- og skjelettlidelser forårsaket av datamaskinbruk. www.contourdesign.no

OM RED DOT DESIGN AWARD
For å vurdere designmangfoldet på en profesjonell måte, har Red Dot Design Award delt seg inn i tre fagområder – Red Dot Award: Produktdesign, Red Dot Award: Merkevare- og kommunikasjonsdesign og Red Dot Award: Designkonsept. Over 18 000 bidrag gjør Red Dot Award til en av verdens største designkonkurranser. I 1955 kom en jury sammen for første gang for å vurdere datidens beste design. På 1990-tallet utviklet Red Dot-sjef professor Dr. Peter Zec prisen og navnet. Siden den gang har det ettertraktede «Red Dot» vært et internasjonalt kjennetegn for enestående designkvalitet. Prisvinnerne presenteres i årbøker, museer og på internett. Mer informasjon finnes på https://www.red-dot.org/

Del innlegget

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter samt tips og tricks