Unimouse - FAQ og Feilsøking

Her finner du svar på noen av spørsmålene som kan oppstå i forbindelse med din Unimouse.
unimouse
FAQ

Prøv å lade batteriet ved å koble Unimouse til datamaskinen med USB-ladekabelen. Sjekk at strømknappen på undersiden av Unimouse er slått på («ON»), og at musen er koblet til datamaskinen via USB-kabel eller trådløs mottaker/dongel. Hvis dette ikke hjelper, forsøker du å pare Unimouse på nytt med den trådløse USB-mottakeren/dongelen. 
Link to pairing guide

Bruk den ovale knappen nederst på Unimouse for å justere markørhastigheten. Du kan velge mellom 10 innstillinger fra sakte (800 dpi) til rask (2800 dpi).

Ja, det kan du. Du kan veksle mellom midtklikk (standard) og dobbeltklikk ved å holde på den ovale knappen for markørhastighet og trykke én gang på midtknappen. Hvis du vil bytte tilbake til slik det var, er det bare å gjenta disse trinnene.

Ja, det kan du. Last ned den nyeste driveren (link to driver page) fra nettstedet vårt for å endre funksjonene for hver enkelt knapp. Husk å trykke på «Bruk» og deretter «Lukk» for å lagre innstillingene dine etter at du har endret knappefunksjonene.

Koble din trådløse Unimouse til en datamaskin ved hjelp av USB-ladekabelen som fulgte med i esken. Unimouse fullades på ca. 2 timer.

Kontakt support hvis du har problemer med batteriet.

Har du et problem du ikke finner svaret på?

Vi er her for å hjelpe deg. Send oss en forespørsel og du vil bli kontaktet av en av våre support-medarbeidere.
Fornavn *:
Etternavn *:
Bedriftsnavn *:
E-post *:
Telefon *:
Serienummer:

Findes på bagsiden af dit produkt
Vennligst merk: Personopplysningene du oppgav vil bli lagret og behandlet for å besvare din forespørsel i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. For mer informasjon, les vår personvernpolicy.