Unimouse - FAQ og Feilsøking

Her finner du svar på noen av spørsmålene som kan oppstå i forbindelse med din Unimouse.
unimouse
FAQ

Prøv å lade batteriet ved å koble Unimouse til datamaskinen med USB-ladekabelen. Sjekk at strømknappen på undersiden av Unimouse er slått på («ON»), og at musen er koblet til datamaskinen via USB-kabel eller trådløs mottaker/dongel. Hvis dette ikke hjelper, forsøker du å pare Unimouse på nytt med den trådløse USB-mottakeren/dongelen.
Link to pairing guide

Bruk den ovale knappen nederst på Unimouse for å justere markørhastigheten. Du kan velge mellom 10 innstillinger fra sakte (800 dpi) til rask (2800 dpi).

Ja, det kan du. Du kan veksle mellom midtklikk (standard) og dobbeltklikk ved å holde på den ovale knappen for markørhastighet og trykke én gang på midtknappen. Hvis du vil bytte tilbake til slik det var, er det bare å gjenta disse trinnene.

Ja, det kan du. Last ned den nyeste driveren (link to driver page) fra nettstedet vårt for å endre funksjonene for hver enkelt knapp. Husk å trykke på «Bruk» og deretter «Lukk» for å lagre innstillingene dine etter at du har endret knappefunksjonene.

Koble din trådløse Unimouse til en datamaskin ved hjelp av USB-ladekabelen som fulgte med i esken. Unimouse fullades på ca. 2 timer.

Kontakt support hvis du har problemer med batteriet.

Ja, alle trådløse produkter fra Contour are sikret med kryptering.

Kommunikasjonen mellom dongelen og det trådløse produktet (2,4 GHz) er sikret av en AES 128-biters algoritme, som er en industristandard for kryptering av forbrukerelektronikk.

Under parringsprosessen genereres det en tilfeldig krypteringsnøkkel som sendes mellom dongelen og den trådløse enheten, og som blir lagret og brukt i etterkant for å sikre kommunikasjonen. Parringsprosessen holdes sikker ved at det bare skjer ved forespørsel fra brukeren og holdes innenfor en veldig kort rekkevidde for å forhindre signalet i å bli fanget opp av en tredjepart.