Komme i gang med ditt Contour-produkt

Gratulerer med ditt nye Contour produkt. Ta deg tid til å lese tips om hvordan du starter, så er du i gang i løpet av få minutter.

Komme i gang:

Ønsker du å komme i gang med din nye ergonomiske mus fra Contour Design?

Enten du bruker en RollerMouse, SliderMouse eller UniMouse, kan guiden vår hjelpe deg med å komme raskt i gang. Fra å sette opp enheten til å justere arbeidsområdet for optimal komfort og ytelse, vi har alle tips og triks du trenger for å komme i gang med din nye Contour-mus. Så hvorfor vente? Begynn å utforske din nye ergonomiske mus i dag!

Klikk på en av boksene og du blir veiledet til hvordan du kommer i gang!