Komme i gang med dine nye Contour Multimedia Controller

Gratulerer med din nye Contour Multimedia Controller. Bruk et øyeblikk på å se noen smarte tips som hjelper deg i gang.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Grunnleggende funksjoner

Multimedia Controller Pro v2 har 15 programmerbare knapper, mens Multimedia Controller Xpress har 5.

Vri på jog-hjulet for å rulle, navigere i tidslinjen i et videoprogram eller justere penselstørrelsen i et fotoprogram.

Legg hånden på Contour Multimedia Controller og bruk hurtigtastene på tastaturet for å jobbe mest mulig ergonomisk.

Komme i gang

01

Tilkobling

Koble Contour Multimedia Controller til datamaskinen med USB-kabelen, og last ned driveren fra nettstedet. (Link to drivers)

02

Tilpasning

Bruk litt tid på å stille inn Contour Multimedia Controller slik at den passer optimalt til deg. Driverprogramvaren gir deg mulighet til å tilpasse knappene og hjulet ut fra programmene du bruker mest.

03

Så er du klar

Du er nå klar til å begynne å bruke Contour Multimedia Controller. Etter en stund kan det hende at du vil justere Multimedia Controller-innstillingene og programmere knappene for enda flere applikasjoner.

FAQ & Feilsøking

Brukerveilednigner