Komme i gang med dine nye RollerMouse

Gratulerer med din nye RollerMouse. Ta deg tid til å se tips om hvordan du starter, så er du i gang i løpet av få minutter.

RollerMouse
Grundleggende funksjoner

Bruk rullestaven til å bevege markøren på skjermen. Du kan også klikke med den. 

Bruk den store knappen til venstre til venstreklikk og den store knappen til høyre til høyreklikk.

Bruk scrollhjulet i midten for å bla og klikke.

Komme i gang

01

Plasser RollerMouse rett framfor deg

Plasser tastaturet oppe på RollerMouse. Tastaturets fremre kant skal gå parallelt med rullestaven. Still rullehjulet i flukt med midten av den alfabetiske delen av tastaturet. (Dette vil på de fleste tastaturet være mellom «G» og «H».

02

Juster tastaturets høyde og vinkel

Bruk noen minutter på å bestemme rett høyde og vinkel på tastaturet, og finn den posisjonen som er mest komfortabel for deg. Jo flatere håndleddet ligger, jo bedre er det for kroppen. Hvis tastaturet er for lavt, kan du enkelt heve det ved å sette på tastaturheverne.

03

Så er du klar

Med disse enkle stegene er du klar til å begynne. Vi håper du vil ha glede av å arbeide med din nye RollerMouse. Når du har arbeidet med RollerMouse en stund, vil du kanskje ønske å justere markørens hastighet, presisjon og klikkresponsen i rullestaven. Hvordan du gjør dette er avhengig av hvilken RollerMouse du har. Last ned brukerveiledningen for ditt produkt her for å se hvordan du gjør det.

FAQ & Feilsøking

Brukerveiledninger

Programvare

Har du et problem du ikke finner svaret på?

Vi er her for å hjelpe deg. Send oss en forespørsel og du vil bli kontaktet av en av våre support-medarbeidere.
Fornavn *:
Etternavn *:
Bedriftsnavn *:
E-post *:
Telefon *:
Serienummer:

Findes på bagsiden af dit produkt
Vennligst merk: Personopplysningene du oppgav vil bli lagret og behandlet for å besvare din forespørsel i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. For mer informasjon, les vår personvernpolicy.