Komme i gang med dine nye Shuttle

Gratulerer med din nye Shuttle. Bruk et øyeblikk på å lese noen smarte tips som hjelper deg i gang.
shuttle
Grunnleggende funksjoner
Shuttle Pro v2 har 15 programmerbare knapper, mens ShuttleXpress har 5.
Vri på shuttle-ringen og jog-hjulet for å rulle, navigere i tidslinjen i et videoprogram eller justere penselstørrelsen i et fotoprogram.
Legg hånden på Shuttle og bruk hurtigtastene på tastaturet for å jobbe mest mulig ergonomisk.
Hotspots Background

Programmerbare knapper

Jog-hjul

Shuttle-ring

Programmerbare knapper

Ergonomi

Komme i gang

01

Tilkobling

Koble Shuttle til datamaskinen med USB-kabelen, og last ned driveren fra nettstedet. (Link to drivers)

02

Tilpasning

Bruk litt tid på å stille inn Shuttle slik at den passer optimalt til deg. Driverprogramvaren gir deg mulighet til å tilpasse knappene og hjulet ut fra programmene du bruker mest.

03

Så er du klar

Du er nå klar til å begynne å bruke Shuttle. Etter en stund kan det hende at du vil justere Shuttle-innstillingene og programmere knappene for enda flere applikasjoner.

FAQ & Feilsøking

Brukerveilednigner