Komme i gang med dine nye Unimouse

Gratulerer med din nye Unimouse. Ta deg tid til å lese tips om hvordan du starter, så er du i gang i løpet av få minutter.
unimouse
Grundleggende funksjoner

Unimouse har tre hovedknapper; venstre-klikk, midt-klikk og høyreklikk.

Vinkelen på Unimouse kan justeres etter ønske.
Tommelstøtten kan justeres inn/ut og for-/bakover etter ønske.
Hotspots Background

Justerbar tommelstøtte

Programmerbare knapper og scroll hjul

Justerbar vinkel

Komme i gang

01

Tilkobling

Koble Unimouse til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen eller den trådløse USB-mottakeren/dongelen (kun for trådløs). Slå på («ON») strømknappen på undersiden av Unimouse (kun for trådløs).

02

Justeringer

Bruk litt tid på å stille inn tommelstøtten og justere vinkelen på Unimouse, slik at det føles komfortabelt. Skift gjerne mellom ulike Unimouse-innstillinger for å unngå å jobbe i samme posisjon hele tiden. En variert arbeidsstilling er alfa og omega når det gjelder ergonomi.

03

Så er du klar

Du er nå klar til å begynne å bruke Unimouse. Etter en stund kan det hende at du vil justere markørhastigheten eller programmere knappene ved hjelp av driveren.

FAQ & Feilsøking

Brukerveiledninger