Produktanmeldelser

Her kan du lese produktanmeldelser fra fagfolk som har testet våre produkter. Les dem her før du kjøper din neste mus.

All Things Ergo
«Everything a Contour keyboard should be»
Contour’s RollerMouse line – especially the Red – has always impresssed me with its build quality and well-thought-out features, so I’d have been disappointed if the Contour keyboard had proven to be some cheaply-made afterthought. Though there’s no metal showing on the outside of the Balance, its weight suggests a metal plate inside. (And no, I haven’t gotten curious enough to try and figure out how to get the thing open.)
Les hele anmeldelsen

ComputerWorld
Red plus palm support gjør Re:d enda mer behagelig og mindre anstrengende å bruke.
Det nærmer seg året siden vi testet Contour Designs nyeste, og desidert beste, Rollermouse. Vi likte bade designen og funksjonaliteten Rollermouse Re:d kan by på. Vi fant egentlig ingenting å utsette på selskapets muserstatter.
Les hele anmeldelsen

ITpro.no
RollerMouse Red har nå blitt en naturlig del av hverdagen og det vil bli vanskelig å gå tilbake til en tradisjonell PC-­‐mus.
PC–‐mus med ergonomisk utforming har i flere år eksistert i ulike varianter. Contour har sin egen måte å gjøre dette på med sin RollerMouse og den har blitt svært utbredt i bl.a. kommuner og på legekontorer.
Les hele anmeldelsen

PC World
Nye RollerMouse har langt stiligere design enn tidligere, og er forbedret kraftig på innsiden også.
Terningkast 6. Vi har tidligere testet flere varianter av RollerMouse, og andre tilsvarende løsninger. I løpet av årene har det kommet stadig bedre løsninger, og med RollerMouse Free 2, som vi testet for et par år siden, begynte det meste å stemme. Nå har vi hatt RollerMouse Red inne til test, og de få ankepunktene vi hadde forrige gang er forsvunnet som dugg for solen.
Les hele anmeldelsen

ITpro.no
Oppgradering av Contours fantastiske RollerMouse Red samt godt ekstrautstyr for de med stående kontorpult
Nå har en oppfølger kommet og det i form av både en ny håndleddstøtte samt en helt ny armstøtte. Sistnevnte er hovedsakelig beregnet for de med høydejusterbar pult og de med stående kontorpult. Vi har fått begge tilsendt for test, og igjen liker vi godt det Contour leverer.
Les hele anmeldelsen

Hardware.no
Contour har forbedret rullemusen fra bunnen av, og denne gangen treffer de innertier.
Contour Design har i mange år produsert ergonomiske museprodukter, bade vanlige mus og såkalte rullemus. Disse produktene har vokst frem etter at stadig flere mennesker bruker mye tid foran datamaskinen, spesielt i jobbsammenheng, og får musearmplager som resultat. I begynnelsen er det gjerne bare smått irriterende, men uten videre tiltak kan det sette arbeidstakeren helt ut av spill.
Les hele anmeldelsen

Geekazine
This is really cool, I haven’t seen a new mouse concept in a while… there’s a little bit more accuracy than actually using a mouse.
Jeffery Powers talks to Contour Design’s James Golden about the RollerMouse Red at the 2014 SXSW festival.
Les hele anmeldelsen

Sibelius Blog
… what really delights me is how much more efficient my Sibelius technique has become.
Musician Chris Hinkins tries the RollerMouse Red as a remedy for arm pain. He chronicles the experience for Sibelius Blog and NYC Music Services.
Les hele anmeldelsen

Geekster Labs
I definitely did notice while using it that it’s kind of nice to not have to constantly be taking your hands off the keyboard and going to the mouse every time you want to move back and forth.
Omar Correa reviews RollerMouse Red plus on video.
Les hele anmeldelsen

The Chris Voss Show
It’s just blowing my mind. I thought it could be great.
Chris Voss does a full review of RollerMouse Red plus after encountering it at SXSW 2014.
Les hele anmeldelsen

herworldPLUS
It’ll take more time for me to adjust to the body posture that using this mouse demands, but after a week, my hands already feel much freer and less tense than before.
Rachel Xie blogs about her experience with RollerMouse Red for herworldPLUS.
Les hele anmeldelsen

Hardware.no
Contour RollerMouse Free 2 gjør en god jobb med å avlaste armen mot musesyke.
Vi har testet Contour Designs nye RollerMouse Free 2. Produktet har forbedret seg siden vi testet den første versjonen av RollerMouse Free, men det er fortsatt noen småting som gjenstår før produktet er helt på topp. Men alt i alt gjør RollerMouse Free2 en god jobb med å avlaste armen gjennom en hel dag foran PC–‐skjermen.
Les hele anmeldelsen

Oh Gizmo
…while Contour Design’s RollerMouse Free is called a ‘mouse’, using it is a whole different experience.
Andrew Liszewski of Oh Gizmo writes about his RollerMouse Free2 experience at CES 2009.
Les hele anmeldelsen

All Things Ergo
The RollerMouse from Contour Design is more than a revolutionary mouse alternative. It’s an earthquake off the top of the ergonomic Richter Scale.
Jason McIntire blogs about his RollerMouse Free2 experience for All Things Ergo.
Les hele anmeldelsen

Linguistic Mystic
Using a regular mouse at a desk now just feels silly…
William F. Styler IV was searching for the right ergonomic mouse for him. He chronicled the search and his dealings with RollerMouse Free2 on his blog Linguistic Mystic.
Les hele anmeldelsen

Buy Me an iPhone
I’m probably just going to put my other mouse to the side and just keep using this one because I like it so much.
Omar Correa posts his take on RollerMouse Pro2.
Les hele anmeldelsen

PC World
RollerMouse Pro2 er mer av det samme, men litt bedre.
Terningkast 5. Vi har testet flere løsninger mot musearm tidligere, blant annet RollerMouse Free fra Contour Design, som vi likte godt. Denne gangen har vi testet RollerMouse Pro2, som har mye til felles med Free–‐utgaven, men som samtidig virker hakket mer ergonomisk riktig.
Les hele anmeldelsen

Teknofil.no
Sliter du med musearm vil vi anbefale deg å prøve RollerMouse Pro 2.
Årsaken til problemet er ofte bruken av en tradisjonell mus, der bade underarm, overarm og skuldre er i bevegelse. For Å avlaste armen kan du benytte deg av spesielt designede løsninger, som for eksempel RollerMouse Pro 2 fra Contour Design.
Les hele anmeldelsen

VG TEKNOLOGI
Totalt sett vil vi uansett anbefale RollerMouse Pro2 til alle som sitter mye foran PC-­‐en…
Terningkast 5. Vi har testet flere løsninger mot musearm tidligere, blant annet RollerMouse Free fra Contour Design, som vi likte godt.
Les hele anmeldelsen

Hardware.no
Når du har vondt i armen er det bedre å benytte et produkt som Rollermouse Pro 2.
Musearmsrelaterte plager er bade reelle og kjedelige. Selv må jegg innrømme at jeg lenge har befunnet meg i den gruppen som rett og slett ikke har brydd meg om dette, frem til de siste årene. Et av produktene som skal gjøre bukt med, forbedre eller forhindre slike skader, er Rollermouse Pro 2. Produsenten Contour har spesialisert seg på ergonomiske produkter, deriblant Rollermouse–‐ serien med musepekere.
Les hele anmeldelsen

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter, tips og triks