Alle våre mus og tastaturer er Plug-and-play. Dersom du ønsker å tilpasse knappenes funksjoner, har vi gratis drivere til det. Multimedia Controller-produktene trenger en driver for å få tilgang til alle forhåndsinnstillinger i redigeringsprogrammer osv.

* Over finner du BETA programvareversjoner for RollerMouse Free3, Pro3, Red og Unimouse. Disse programvarer er fortsatt i beta-testfase. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre programvarer. Eldre versjoner av programvarer finner du her.

* Shuttle-programvaren gir standardinnstillinger for de fleste applikasjoner. Hvis programvaren ikke har innstillinger for programmet du vil bruke med Shuttle, kan du se listen over nedlastbare innstillinger. Porgramvareoppdateringer er mindre hyppige enn antallet nylig utgitte og oppdaterte programmer og inkluderer derfor ikke alle oppdaterte innstillinger.