Kundeuttalelser

Brukernes synspunkter er viktige for oss. Tilbakemeldingene vi får fra brukerne, som er de virkelige ekspertene, gir oss mulighet til å forbedre produktene våre ytterligere. Les hva brukerne mener.

Tor-Åge Dybvik

IT Solutions Manager

Flakk Gruppen

Veldig avlastende for armer og skuldre. Alle klassiske symptomer på musearm lindres og helbredes ved bruk av Rollermouse. Bruker klassisk mus og tastatur på hjemmekontor, og ute hos kunder, men når jeg er tilbake på hovedkontoret foran Rollermouse så senkes skuldrene og det blir behagelig å arbeid. En stor bonus er dobbelklikk knappen, samt copy og paste knappene. Eneste minus jeg kan si om Rollermouse Free3 er at den metallstangen er eksponert. Det er lett at det samler seg litt smuss på den som gjør stangen litt treg å bevege. Men ett par sveip med fingern på stangen, eller en klut så er den god som ny igjen. Anbefales, og helst før man får symptomer på musearm

Rannveig Haugen Stiberg

Nettredaktør

Norut

Den ideelle rollermouse har høyre og venstre museknapp nærmest mulig tastaturet, slik at jeg kan nå museknappene med tomlene uten å slippe touch-posisjon med de øvrige fingrene. Da kan jeg skrive raskere og slipper å se på tastaturet mellom hvert museklikk. Jeg bruker sjelden knapperekka med copy/paste/roll and click og cursor speed. En perfekt arbeidsstasjon inneholder også hev- og senkbord, tilgang til ekstra kontorstol uten rygg, og en god albuestøtte.

Rupert Willard

Executive Director

US Investment Bank

RollerMouse Pro2 fra Contour Design gir en høy grad av raske, nøyaktige markørbevegelse langs bredden av en eller flere skjermer eller i programmer som krever små bevegelser som for eksempel menyer. De ulike knappene er godt plassert, og med et rullehjul i tillegg, betyr det at man kan navigere lett i store dokumenter. Et fantastisk og solid produkt. Jeg nøler ikke med å anbefale RollerMouse Pro2.

David Helmly

Head of Global DVA Field Operations

Adobe Systems,Inc

Det beste har bare blitt bedre! Etter å ha følt på den typiske nummenheten i håndleddet fra daglig bruk av trackball søkte jeg etter alternativer, som fortsatt ville gi meg den nødvendige presisjonen i musepekeren som trengs i våre apper. Da jeg oppdaget RollerMouse ble jeg gledelig overrasket over kontrollen det ga meg. Fra å gjøre valg i Adobe Photoshop, til nøyaktig tidslinje og keyframe kontroll i Adobe Premiere Pro og Adobe After Effects. Jeg har brukt RollerMouse i nesten 10 år uten smerter, og har aldri sett meg tilbake. Med deres lansering av RollerMouse Red ble jeg nysgjerrig på å prøve, og alt jeg kan si er «det beste har bare blitt bedre…og jeg er klar for 10 nye år!

Vivi Schack Nørgaard

Projektleder på grafisk designbureau

BGRAPHIC, Danmark

Et fantastisk verktøy! Jeg hadde i lengre tid gått og lurt på hva jeg kunne gjøre for å bli kvitt spenninger i nakke og skuldre, da jeg tilfeldigvis ble ringt opp og fikk tilbud om å prøve en RollerMouse Free2 i en periode. I starten var jeg litt skeptisk, men sa OK, for hva hadde jeg å tape? Da den kom frem ble jeg veldig positivt overrasket, for den var både enkel å installere og meget estetisk i designet. På min arbeidsplass har vi et mac-miljø med nye, flate tastaturer og den passet perfekt. Samtidig ble det et vendepunkt for mitt velbehag på arbeidsplassen, for etter en kort tilvenningsperiode fra mus til RollerMouse, kunne jeg merke forandringer i nakke og skuldre. Det var ganske bemerkelsesverdig; det var slett ikke samme spennninger i nakke og skuldre mer, og det var veldig lett å bruke RollerMouse. Sånn det er nå vil jeg absolutt ikke kunne unnvære RollerMouse. Når jeg en sjelden gang i mellom griper fatt i den vanlige musen, er det som å få et klossete verktøy i hånden. Det hadde jeg aldri drømt om at skulle skje, men det er fakta.

Niels-Erik Pedersen

It-innkjøber

IT Rådgivning og UdviklingKøbenhavn Kommune

RollerMousen som fremdeles er sentrert og hvor man ikke hele tiden skal «slå kontra» for å få musepekeren til å befinne seg der hvor man vil den skal være! Den var sterkt ønsket, for det med sentreringen var et lite irritasjonsmoment. Samtidig har rullestangen blitt større så man kan bruke mindre kraft når man bruker den. Det blir denne modellen vi vil kjøre på fremover.

Bente Lise Dybdahl

Autorisert regnskapsfører

Honerød Regnskap AS, Skien

Jeg sitter ved datamaskinen hele dagen og har gjerne lange arbeidsdager. Jeg tenkte vel sånn at denne musa virka jo i går, så den virker vel i dag også, men så ble jeg sykmeldt i to måneder på grunn av belastningsskader. Jeg hadde vondt i rygg, skuldre, nakke og arm og etter hvert var det så ille at jeg mistet følelsen nederst i armen og i fingrene. Jeg hørte om RollerMouse fra min naprapat som jeg gikk til for behandling og etter bare to dager hadde jeg en helt annen arbeidsdag! Så mye belastningsskader som det er, så håper jeg at min erfaring kan hjelpe andre til å få en bedre hverdag. Jeg skulle ha byttet til RollerMouse for lenge siden!

Vil du dele din opplevelse?

Hvis du bruker et av produktene våre, vil vi veldig gjerne høre fra deg.
Fyll ut skjemaet under for å la andre få glede av erfaringene dine.