For forhandlere

Contour Design produktene selges bare via et nettverk av faghandlere. Våre forhandlere gir informasjon og råd slik at kundene får mest mulig ut av produktene.

Vi gjør det enklere for forhandlerne våre

Vi støtter vårt forhandlernettverk og bidrar til å drive salget via kampanjeaktiviteter som inkluderer: markedsføring, PR, messer, evenementer og kontakt med oponionsledere, ergonomer og andre relevante fagfolk. Vi gjør det enkelt for våre partnere å fokusere på salget ved å tilby:

– Det beste ergonomiske musalternativet på markedet
– Salg, support og opplæring
– Masse markedsføringsmateriel
– Garanti og returhåndtering
– Service and support
– Informasjon og inspirasjon

Access partner portal
close up of a note pad, pen, laptop and smartphone on a rust red desk

Trenger du hjelp fra våre salgs- eller markedsavdelinger?

Som Contour-forhandler støtter vi deg med et bredt spekter av salgs- og markedsføringsmateriell, blant annet bilder, produkttekster, annonsemaler og annet materiale som du kan bruke i markedsføring og salg av produktene våre. Dersom du ikke allerede har tilgang til medieportalen vår, kan du sende en e-post til ​marketing@contour-design.com.

white blank image

Hvis du er interessert i å bli forhandler, kan du lese mer om partnerprogrammet vårt her. Du kan også sende oss en e-post der du beskriver virksomheten din, produktsortimentet og eventuelle spørsmål om Contours produkter.

Bli forhandler