Om Contour Design

Hvem er vi?

Contour Design er en markedsleder innen forskning, utvikling og design av ergonomisk maskinvare med mer enn 25 års erfaring. Våre ikoniske produkter inkluderer RollerMouse, Unimouse og Multimedia Controller.

Vi har forpliktet oss til å gi kontorarbeidere over hele verden optimalisert ergonomi. Vår innsats har resultert i at tusenvis av mennesker har forebygget og avlastet unødvendige belastningsskader. Å forbedre livet foran datamaskinen for kontorarbeidere er vårt hovedformål.

Gjentatte belastningsskader og andre datamaskinrelaterte skader kan unngås med bedre utstyr, mer bevissthet og forebygging. Contour Designs produkter er utviklet ikke bare for å lindre smerte, men også for å forhindre det.

Vi inkorporerer folks forskjeller, atferd og vaner i overlegen design. Ergonomi er ikke en enestående løsning, men en kombinasjon av godt designet utstyr med fokus på variasjon, fleksibilitet og gode vaner.

Våre produkter tilbyr den høyeste grad av effektiv ergonomi og design som inspirerer til variasjon og sunnere vaner for brukerne.

Nyeste årsrapport
dark blue illustrations of two ergonomic computer mice, the rollermouse red and unimouse on a transparent background

Her du finner oss

Contour Design, Inc. er et globalt selskap med virksomhet på 6 kontinenter og hovedkontor i Danmark.

Globalt Hovedkontor
Contour Design Nordic A/S
Nyropsgade 41-43, 1. etg.
1602 København V, Danmark
Tlf: +45 31 35 92 25
E-post: info@contour-design.com

Kontor i USA

Contour Design, Inc.
10 Industrial Drive
Windham, NH 0308, USA
Telefon: (800) 462-6678
Faks: (603) 893-4558
E-post: ergoinfo@contourdesign.com