Contour Design er markedsledende innen forskning, utvikling og design av ergonomiske datamus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Og i år kan vi feire 25-årsjubileum.

Hvem er Contour Design?

Contour Design tilbyr evolusjonerende produkter som hjelper mennesker med å arbeide tryggere ved PC-ene uten risiko for fysiske smerter eller skader. Vi inkluderer menneskers ulikheter, oppførsel og vaner i en god design. Ergonomi er ikke bare én enkelt løsning, men det er en kombinasjon av godt og effektivt utstyr, variasjon, fleksibilitet og gode vaner. Våre produkter tilbyr den høyeste graden av ergonomi, og oppmuntrer til variasjon og bedre vaner.

Belastningsskader, musearm og andre muserelaterte skader kan unngås med rett utstyr, fokus og forebygging. Contour Designs produkter er ikke bare utviklet for å fjerne smerten, men også forebygge den.

Produktutvikling

Contour Design Inc. ble grunnlagt i 1995 av Steve Wang, har hovedkontor i Windham, New Hampshire i USA, og står for produktutvikling og den daglige driften i Nord-Amerika.

Siden lanseringen av den første ergonomiske musen vår har vi vært markedsledende innen ergonomiske mus. Vår prisbelønte datamus, RollerMouse Red, er et resultat av mange års målrettet forskning, utvikling og designarbeid. Vi har gjennom årene klart å endre folks oppfatning av ergonomiske mus som et redskap for de få, slik at de nå anses som et redskap for alle som ønsker å forebygge skader som følge av arbeid foran skjermen. Det er ikke lenger bare behovet for behandling av plager, men også ønsket om større overskudd og effektivitet i hverdagen som styrer investeringen i ergonomiske mus. Contour Design har en rekke ergonomiske mus og dekker de fleste behov for en arbeidsplass uten fare for belastningsskader.

Her finner du oss

Contour Design Nordic har hovedkontor i Ballerup, Danmark. Contour Design Nordic selger og markedsfører sine produkter i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Frankrike.