Pressemeldinger og andre nyheter

Få de siste nyhetene fra Contour Design

Med over 25 års erfaring har Contour Design etablert seg som markedsleder innen forskning, utvikling og design av ergonomisk maskinvare til datamaskiner. Vår anerkjente produktserie omfatter RollerMouse, Unimouse og Multimedia Controller, som alle er utviklet for å revolusjonere måten du bruker datamaskinen på.

Vi er opptatt av å gi kontoransatte over hele verden optimal ergonomi for å øke trivsel og produktivitet. Gjennom vår iherdige innsats har vi hjulpet tusenvis av mennesker med å forebygge og lindre unødvendige belastningsskader, noe som sikrer en bedre livskvalitet foran datamaskinen.Contour Design erkjenner viktigheten av å utstyre deg med de riktige verktøyene for å forebygge belastningsskader og andre datarelaterte plager.

Våre produkter er nøye utviklet for å lindre eksisterende smerter, men også for å forebygge dem proaktivt. Vi er overbevist om at ved å kombinere bedre utstyr, økt bevissthet og effektive forebyggingsstrategier kan du unngå fallgruvene ved datarelaterte skader.