prøv gratis

Prøv gratis i 14 dager og opplev fordelene ved en ergonomisk datamus

Contours ergonomiske mus er utformet for folk som tilbringer store deler av arbeidsdagen foran datamaskinen. Med våre ergonomiske mus kan du øke effektiviteten, forebygge spenninger og redusere smerter forårsaket av bruk av tradisjonelle mus.
prøv gratis

99% opplever en reduksjon av smerte og ubehag når de bytter til en ergonomisk mus

Selv om du ikke har opplevd det ennå, hjelper våre ergonomiske mus med å forebygge belastningsskader og andre spenninger som med tiden kan forårsake problemer. Faktisk opplever hele 99% en reduksjon av smerte og ubehag, og 65% mener at de jobber mer effektivt når de bytter til en ergonomisk mus.

Vi har to ulike produktserier innenfor kategorien ergonomiske mus. Unimouse har en rekke fordeler dersom du lider av smerter i underarmen knyttet til muserelaterte belastningsskader. RollerMouse er svært ulik en tradisjonell mus, men har en rekke fordeler for brukere som lider av plager i hånd, underarm, overarm, skulder og nakke som følge av muserelaterte belastningsskader. Velg din favorittmodell og prøv gratis i 14 dager.

Prøv gratis her

Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi produktet du har valgt direkte til deg på arbeidsplassen din.

Kom i gang med din gratis prøveversjon:

  • I løpet av få dager vil du bli kontaktet av Contour eller den forhandleren du valgte
  • Du vil motta produktet noen dager senere og kan prøve det i 14 dager. Husk å ta godt vare på originalemballasjen.
  • Hvis du vil beholde produktet, opplyser du om dette etter at prøveperioden er avsluttet. Du vil deretter få tilsendt faktura fra forhandleren.
  • Hvis du vil returnere produktet, pakker du det i originalemballasjen og returnerer det til avsenderadressen.

Note: Dette tilbudet er ikke rettet mot private sluttbrukere, men utelukkende til selskaper og deres ansatte.

prøv gratis
Unimouse

Unimouse er en banebrytende vertikal mus som er fullstendig justerbar for maksimal komfort. Den er midt i blinken om du har smerter i underarmen som følge av muserelaterte belastningsskader. Dersom du er ute etter en mer tradisjonell ergonomisk mus, kan dette være musen for deg.
Les mer om Unimouse her

prøv gratis
RollerMouse

RollerMouse er en svært ergonomisk datamus som gir deg full kontroll over musepekeren uten å belaste kroppen unødvendig. Dersom du har smerter som følge av muserelaterte belastningsskader som går fra hånden og opp til skuldre, nakke og rygg, kan RollerMouse være riktig valg for deg.
Les mer om RollerMouse her

Close Menu