Hvilken RollerMouse bør du velge?

Contour tilbyr flere alternativer når det gjelder å velge sentrert mus: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red og RollerMouse mobile. Alle modellene fås i ulike versjoner, enten kablede eller trådløse eller med forskjellige størrelser på håndleddstøtter.

RollerMouse

4 mus - flere muligheter

RollerMouse har i utgangspunktet fire modeller å velge mellom: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red/Red plus og RollerMouse mobile. Til høyre og i tabellen nedenfor kan du se våre anbefalinger for de ulike produktene. Kontakt oss gjerne hvis du trenger ytterligere hjelp med å finne ut hvilken RollerMouse du skal velge.

Sitter du i mange timer og jobber, anbefaler vi alltd at du bruker et museprodukt med god håndleddstøtte.

Pro3 er vår mest klassiske modell og brukes ofte med en stasjonær datamaskin. Pro3 er ideell for folk som regelmessig jobber med Office-programmer og Internett-bruk. Med en delvis lukket rullestav er RollerMouse Pro3 egnet for intensivt arbeid med en numerisk del av tastaturet.

Free3 er en god allrounder som med sin høye pekerhastighet fungerer bra for både vanlig kontorarbeid og mindre krevende kreativt arbeid som bilde- og videoredigering.

Med en åpen rullestav og en større håndleddsstøtte, er Free3 egnet for brukere med store hender. Den slanke designen betyr også at den fungerer bra sammen med mange bærbare datamaskiner. Hvis du vil ha en trådløs mus, er Free3 Wireless det riktige valget.

Red og Red plus er den mest nøyaktige RollerMouse-modellen til dags dato – og kvaliteten er uovertruffen. Takket være avansert teknologi og gjennomtenkt design, er dette den mest komfortable, produktive og tilpasningsdyktige RollerMouse noensinne.

Med muligheten til å velge en standard håndleddsstøtte (Red), en ekstra dyp håndleddsstøtte (Red plus) og en underarmstøtte (Red max) som støtter både hånd og underarm, kan du velge akkurat den støtten som fungerer best for deg.

RollerMouse mobile er en mobil versjon av en sentrert mus. Den er kort og kompakt.

RollerMouse mobile er perfekt å ha med seg på farten, slik at du også kan opprettholde god ergonomi når du jobber på en kafé eller hos en kunde. RollerMouse mobile kan kobles til på forskjellige måter: Via kabel, uten kabel, via USB-kontakt eller Bluetooth 4.0.

Prøv gratis i 14 dager

Prøv en RollerMouse, der forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender.
Velg mellom RollerMouse-modellene: Red, Free3 og Pro3.