Hvilken RollerMouse bør du velge?

Contour tilbyr flere alternativer når det gjelder å velge sentrert mus: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 og RollerMouse Red. Alle modellene fås i ulike versjoner, enten kabel eller trådløs tilkobling og standard eller utvidet håndleddstøtte.
RollerMouse

3 mus - flere muligheter

RollerMouse er tilgjengelig i tre modeller: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 og RollerMouse Red. Tabellen nedenfor viser våre anbefalinger for de ulike produktene. Hvis du trenger hjelp til å finne ut av forskjellene, er det bare å ta kontakt.

Den mest klassiske versjonen vår, som passer best sammen med en tradisjonell desktop. Pro3 er ideell til vanlig kontorarbeid, inkludert kontorapplikasjoner og surfing. Den har en delvis innkapslet rullestav som passer godt for brukere med små hender.

En strålende universalmodell. Free3 gir deg fordelene med høyere pekerhastighet. Den fungerer godt til vanlig kontorarbeid, men takler også mindre krevende kreativt arbeid som bilde- og videoredigering. Åpen rullestav og større håndleddsstøtte gjør den ideell for brukere med store hender. Den slanke designen betyr også at den fungerer bra sammen med mange bærbare datamaskiner. Hvis du vil ha en trådløs enhet, er Free3 Wireless det riktige valget.

Red og Red plus er de mest nøyaktige versjonene av RollerMouse. Den enestående kvaliteten garanterer deg den beste brukeropplevelsen. Den avanserte konstruksjonen og overlegne teknologien gjør dem enda mer allsidige, lettere å tilpasse og mer komfortable å bruke. Velg mellom standard håndleddsstøtte (Red) eller ekstra dyp håndleddsstøtte (Red plus).

Prøv gratis i 14 dager

Prøv en RollerMouse, der forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender.
Velg mellom RollerMouse-modellene: Red, Free3 og Pro3.

Close Menu