Bli kvitt belastningsskader med Unimouse

Lana Dolan jobber som bedriftsfysioterapeut for Vaughan Ergonomics (VergoUK) i Halifax, som spesialiserer seg på evaluering av skjermutstyr for bedrifter over hele Storbritannia. Hun har lang erfaring med å anbefale møbler, tastaturer, datamus og lignende utstyr til mennesker som lider av museskader eller risikerer å utvikle kompliserte medisinske tilstander som følge av måten de jobber på i et kontormiljø

Lana Dolan
Hovedrådgiver
VergoUK

En sterk favoritt

“Vi gir ansatte råd om hvilket utstyr de bør velge, basert på et omfattende utvalg av møbler og andre ergonomiske produkter. Folk tilbringer stadig mer tid foran en skjerm, noe som øker risikoen for belastningsskader på lang sikt. Dette er noe vi ønsker å få bukt med,” sier Lana Dolan.

Arbeidsdagen til Lana er like variert som kundene hun treffer til daglig. Det kan være utfordrende å finne en perfekt museløsning for en kunde. Da er det alltid greit å kunne anbefale Unimouse, siden den passer for så mange mennesker. “Unimouse er bare én av mange ergonomiske mus i beholdningen vår, men den har raskt blitt en favoritt fordi den tilbyr et tilpasningsnivå som ikke kan matches av noe annet produkt på markedet. Den er designet for å tilpasse seg kunden – ikke omvendt. Dette er viktig i arbeidet med å redusere risikoen for museskader,” fortsetter Lana.

Woman tries to relieve pain in her hands from repetitive strain injuries

Vertikal justering og tommelstøtte

Unimouse tilbyr vertikal justering av vinkler på mellom 35 til 70 grader, noe som gir en bedre arbeidsstilling siden håndleddet avlastes. Den har også en tommelstøtte som kan justeres for å passe til hender av ulike størrelser.

“Det jeg liker best med Unimouse, er at den er så enkel å justere. Det er vanskelig å forutse hvor smerter kan oppstå, spesielt for de som lider av en komplisert museskade. Men Unimouse’ vertikale justering og bevegelige tommelstøtte gir en løsning som fysisk passer for mange mennesker.”

Du kan lese mer om Unimouse her
Unimouse is a fully adjustable vertical computer mouse - you choose the angle you prefer to work with

”Den er designet for å tilpasse seg kunden – ikke omvendt. Dette er viktig i arbeidet med å redusere risikoen for belastningsskader."

Hør på mitt råd

Det er alltid en god nyhet når en ekspert følger sine egne råd. Lana bruker Unimouse selv, men ikke fordi hun lider av en museskade.

“Jeg har selv begynt å bruke Unimouse når jeg jobber foran en skjerm – ikke fordi jeg lider av karpaltunnelsyndrom, men fordi jeg vet at musen har en forebyggende effekt. Unimouse er behagelig å bruke og lar meg ha armen i en mer naturlig posisjon. Samtidig bidrar den gode justerbarheten til at jeg kan variere arbeidsstillingen min. Hvis den er bra for kundene mine, er den bra for meg også. Jeg anbefaler Unimouse som en del av jobben min hver eneste uke, og det samme gjør teamet mitt.”

Lana Dolan, Lead Assessor