Amit Ghelani tilbyr sertifisert opplæring i Adobe-programvare, og er eier av Ghelani Studios – et fotoselskap i London som har spesialisert seg på fotografering ved arrangementer og konsernkonferanser. Ghelani Studios er en mester på indiske bryllupsbilder, og tilbyr en tjeneste der bryllupsgjestene kan få tatt profesjonelle bilder av seg selv i et mobilt studiomiljø under bryllupsfesten.

Amit Ghelani
Profesjonell fotograf
Ghelani Studios

Ta kontroll over arbeidsflyten din

““Indiske bryllup er fargerike og vakre, og gjestene har ofte på seg nydelige, tradisjonelle drakter. De ønsker å ta med seg hjem minner fra den store dagen, og det er her vi kommer inn i bildet. Det er en super måte å jobbe på, med entusiastiske kunder som poserer villig foran kamera. Ettersom vi redigerer og skriver ut bilder på stedet mens kundene venter, vil det mest kritiske trinnet i prosessen være en effektiv arbeidsflyt i denne delen av kundeopplevelsen.”

Redigering med Adobe Lightroom

Amit og teamet hans bruker Adobe Lightroom for grupperedigering og utskrift av bildene som kundene ønsker å kjøpe. Det er en kraftig programvare som muliggjør et enkelt, men samtidig kraftig brukergrensesnitt.

“Selv med den beste programvare er det stressende å jobbe med bilder mens kundene ser på. Lightroom har en rekke hurtigtaster, og de samme trinnene blir ofte gjentatt mange ganger. Vi er derfor ute etter verktøy som gjør denne prosessen mest mulig effektiv. Samtidig må vi redusere feilmarginen vår, slik at kundene slipper å vente lenger enn nødvendig.”

Editing with conotur multimedia controller

Contour Multimedia Controller. Enkel å programmere. Svært anvendelig

Da Amit for rundt åtte år siden oppdaget Multimedia Controller PRO v2, vraket han raskt tastaturoverlegget i silikon han hadde vært vant med å bruke som hjelp for å huske funksjonene i Lightroom.

“Contour Multimedia Controller har vært en åpenbaring. For det første gjør den det enkelt for meg å tilordne Lightroom-funksjonene jeg bruker mest, til separate knapper. Samtidig er noen av prosessene våre sterkt automatisert, og jeg kan nå opprette makroer som gjør at jeg kan trykke én gang på Multimedia Controller i stedet for å måtte ta flere tastetrykk på tastaturet. Det sparer utrolig mye tid.”

Buy now
functions of contour multimedia media controller

"For det første gjør den det enkelt for meg å tilordne Lightroom-funksjonene jeg bruker mest, til separate knapper. Samtidig er noen av prosessene våre sterkt automatisert, og jeg kan nå opprette makroer som gjør at jeg kan trykke én gang på Multimedia Controller i stedet for å måtte ta flere tastetrykk på tastaturet. Det sparer utrolig mye tid."

Jeg kan nå konsentrere meg om å yte topp kundeservice

Med en godt innøvd redigeringsprosess går bruken av Lightroom som en lek, og Multimedia Controller PRO v2 gir Amit i tillegg uante muligheter til å fokusere på kundeservice.

“Under konsultasjonsprosessen, der kundene velger hvilke bilder de vil kjøpe, bruker jeg Multimedia Controller på utradisjonelt vis og holder den som en fjernkontroll. Jeg vet hvilke knapper jeg skal trykke på. Jeg vet instinktivt hvordan jeg skal redigere og presentere gruppebilder på skjermen, og dermed kan jeg gå inn i en mer personlig dialog med kundene. I tillegg til at jeg har styring på redigeringen, får jeg anledning til å ta meg av kunden uten å bli distrahert av det som skjer på dataskjermen.”

man with headset

Gode grunner til å velge Contour Multimedia Controller

Multimedia Controller PRO er enkel å programmere og særdeles anvendelig, ved at den fungerer med alt av programvare på PC og Mac. Muligheten til å sette opp flere profiler i samme programvare gjør at den kan tilpasses til mange forskjellige arbeidsmiljøer. Amit er ikke i tvil om hva som er det beste med Multimedia Controller, nest etter den raske arbeidsflyten.

“Hva mer jeg liker? Enheten fungerer hver gang jeg trenger den. Den bruker en tradisjonell USB-tilkobling og har en robust design. Når du trenger pålitelighet, er Contour Multimedia Controller din trofaste venn og hjelper.”

Klikk her hvis du vil vite mer om Ghelani Studios

contour multimedia controller pro v2