SliderMouse Pro

Den beste ergonomiske musen er den som er skreddersydd for deg

Shop now

SliderMouse Pro

SliderMouse Pro er en revolusjonerende datamus som garantert vil endre måten du bruker datamaskinen på. Den ergonomiske designen reduserer belastningen på hånden og håndleddet, og den slanke designen ser flott ut på ethvert skrivebord. De moderne funksjonene gjør det enkelt å bruke datamaskinen med én hånd, og den trådløse tilkoblingen gjør at du kan bruke den hvor som helst. Hvis du leter etter en bedre måte å bruke datamaskinen på, er SliderMouse Pro det perfekte valget.

Den konturformede formen og det komfortable grepet gjør den enkel å bruke, mens de avanserte sensorene og knappeplasseringene gir optimal ytelse. Og fordi den er designet for å brukes foran tastaturet ditt, trenger du ikke å bekymre deg for å strekke deg, vri eller anstrenge deg – noe som betyr at du kan jobbe mer komfortabelt i lengre perioder.

Shop SliderMouse Pro
Slidermouse close up

SliderMouse Pro er perfekt for både høyre- og venstrehendte brukere, og gir allsidighet og optimal komfort.

Smertefri bruk av datamaskin

Med SliderMouse Pro vil du enkelt holde hånden og håndleddet i en nettposisjon, og optimalisere ergonomien og arbeidskomforten.

Den brede navigation bar gjør markørkontroll uanstrengt, og du slipper å bevege hender eller håndledd unødvendig over skrivebordet.

Panelen i midten har innebygde kopier/lim inn-knapper samt knapper dedikert for forover/bakovernavigering, som vil gjøre nettsurfingen din til en lek!

Det store rullehjulet gir en jevn, komfortabel dataopplevelse.

Justerbare håndleddsstøtter

Med sine unike, avtakbare håndleddsstøtter gjør SliderMouse Pro det enkelt å tilpasse stilen og optimalisere ergonomien for den enkelte bruker.

Håndleddsstøttene kommer i en slank, vanlig og utvidet størrelse for å skreddersy musen til den individuelle håndstørrelsen og for å forbedre komforten. Håndleddsstøttene kommer i lysegrå stoff, mørkegrå stoff eller bærekraftig bambus.

Opplev SliderMouse Pro