Case: Sound Advice on Tendonitis

Du ser vanligvis ikke Matt Faulkners arbeide, men du har kanskje hørt det. Matt er en talentfull postproduksjon lyddesigner og partner i Method Post og har jobbet på flere TV-serier, blant andre Repair Shop (BBC), The Gift (BBC) og Secret Shopper (Channel 4). Som kreativ veteran er han også kjent med senebetennelse og risikoen det kan utgjøre for jobben hans.

Matt Faulkner
Dubbing Mixer, Sound Editor, Post Advisor
Method Post

Man with sunglasses

Mange timer foran datamaskinen kan føre til senebetennelse

Matt bruker en industriledende lydproduksjonsplattform når han jobber på datamaskinen på arbeidsstasjonen sin. Men etter mange år med opptil tolv timers arbeidsdager begynte han å få problemer med senene i hånden som gjorde det vanskelig for ham å jobbe. Det ble veldig smertefullt å bruke en vanlig mus, og han prøvde en rekke forskjellige ergonomiske alternativer som ikke var egnet til oppgavene hans.

14 dagers prøveperiode

Matts erfaring er vanlig i en bransje med mange frilansere. Har man ikke tilgang til rådgiving fra et helseteam, kan det være fristende å shoppe etter løsninger for å avhjelpe smertefulle lidelser som senebetennelse. Men det kan fort bli dyrt.

“Hverken trackballs eller joysticks hjalp, så jeg bestemte meg for å ta 14-dagers gratis prøveperiode med Unimouse. Det er ikke den billigste musen på markedet, men jeg er glad at jeg prøvde den. Det intelligente designet betyr at musen bare føles som en forlengelse av hånden min. Etter prøveperioden kjøpte jeg den fordi den lindret smertene mine.”

sound advice on tendonitis

“ Unimouse fungerer med en gang. Når du har justert den til den vinkelen du ønsker og føler deg komfortabel, kan du bare fortsette å jobbe. "

Vertikalt utfordret

Contour Designs tilbyr 14-dagers gratis prøveperiode slik at kunder selv kan vurdere om en ergonomisk mus er riktig for dem. En vertikal mus som Unimouse plasserer hånden i en naturlig håndtrykkposisjon. Det er for mange en ny måte å jobbe på som tar litt tid å tilpasse seg.

“Det tok meg noen dager å bli vant til det, ganske enkelt på grunn av muskelminne fra å bruke en vanlig mus, men jeg kom raskt tilbake i vanlig tempo. Nå bruker jeg mest musen i helt oppreist posisjon, og det er perfekt for å lindre smertene mine. Den 14-dagers gratis prøveperioden ga meg tid til å vurdere hva jeg syntes om musen før jeg kjøpte den.”

Les mer om Unimouse

Using the Unimouse from Contour Design

Klar til bruk

Noen ganger kan ergonomisk utstyr ha uventede ulemper som behov for manuell justering, installering av drivere eller konfigurering med programvare. Men sånn er det ikke med Unimouse.

“Unimouse fungerer med en gang. Når du har justert den til den vinkelen du ønsker og føler deg komfortabel, kan du bare fortsette å jobbe. Jeg vil anbefale den til alle og enhver – også selv om du ikke sliter med senebetennelse eller andre belastningsskader.”