Siste nytt fra Contour Design

Her finner du pressemeldinger og andre nyheter om Contour Design.

Med over 25 års erfaring har Contour Design etablert seg som markedsleder innen forskning, utvikling og design av ergonomisk maskinvare til datamaskiner. Vår anerkjente produktserie omfatter RollerMouse, Unimouse og Multimedia Controller, som alle er utviklet for å revolusjonere måten du bruker datamaskinen på.

Vårt urokkelige engasjement ligger i å gi kontormedarbeidere over hele verden optimalisert ergonomi for å øke trivsel og produktivitet. Gjennom vår iherdige innsats har vi hjulpet tusenvis av mennesker med å forebygge og redusere unødvendige belastningsskader, noe som gir bedre livskvalitet foran datamaskinen.

Vi i Contour Design vet hvor viktig det er å utstyre deg med de riktige verktøyene for å forebygge belastningsskader og andre datarelaterte plager. Produktene våre er nøye utviklet ikke bare for å lindre eksisterende smerter, men også for å forebygge dem proaktivt. Vi er overbevist om at ved å kombinere bedre utstyr, økt bevissthet og effektive forebyggingsstrategier kan du unngå fallgruvene ved datarelaterte skader.