Ergonomisk arbeidsplass

Prøv en av våre ergonomiske løsninger som hjelper deg til en bedre arbeidsdag

Den faste arbeidsplassen

I Contour Design utvikler vi produkter som passer for deg og måten du jobber på – ikke omvendt. Det betyr at du får ergonomiske produkter som kan tilpasses og justeres etter dine behov og preferanser. Ettersom alle våre ergonomiske løsninger sikrer god justerbarhet, støtte og komfort, får du en imponerende ergonomisk opplevelse enten du jobber med en enhåndsmus eller en sentrert mus.

Hvem passer de ergonomiske løsningene våre til?

Løsningene er perfekte for deg som ønsker å forbedre arbeidsstillingen din med mer ergonomiske alternativer til de tradisjonelle produktene. Uansett om du jobber med vanlig kontorarbeid i Word og Excel, eller i mer kreative Adobe- og CAD-programmer, vil du oppleve en sterkt forbedret komfort med våre tre ergonomiske løsninger.

Du kan lese mer om god ergonomi på kontoret her

Løsning med enhåndsmus:

Ergonomisk arbeidsplass med Balance Keyboard

Unimouse – Balance Keyboard – Balance Keyboard Wrist Rest

Unimouse betyr mer variasjon. Unimouse er vår prisvinnende datamus, som med sitt justerbare design gjør at du enkelt kan tilpasse musens helling og tommelstøtte akkurat som det passer deg. Det bidrar til å redusere gripesmerter og trykk på rotleddet i tommelen, noe som igjen reduserer belastningsskader. Unimouse er utstyrt med hele seks programmerbare knapper og et behagelig scrollehjul som lar deg slippe kreativiteten løs. Unimouse fås i versjoner for både venstre- og høyrehendte.

Balance Keyboard og Balance Keyboard Wrist Rest reduserer belastningen på håndledd, hender og fingre, og sikrer en god arbeidsstilling med armene korrekt plassert foran kroppen. Tastaturet er ergonomisk designet med justerbar tilt, slik at du kan velge tiltvinkelen som fungerer best for deg. Til tross for sitt kompakte design har Balance Keyboard samme funksjonalitet som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. Håndleddsstøtten, som er laget spesifikt for Balance Keyboard, er ideell for deg som helst vil bruke enhåndsmus.

Løsning med sentrert mus:

Ergonomisk arbeidsplass med RollerMouse

RollerMouse Red plus – Balance Keyboard

RollerMouse Red plus er til deg som tilbringer mesteparten av arbeidsdagen foran én eller flere skjermer. Den sentrerte musen ligger rett foran tastaturet. Du holder hendene foran kroppen og bruker små og lette bevegelser, noe som betyr mindre anstrengelse for nakke, skuldre, albuer og håndledd. I tillegg til at du jobber mer presist, kan du enkelt skape variasjon ved å bruke begge hender. Skreddersy RollerMouse Red plus slik du vil ha den: tilpass knappene og velg klikkelyd og markørhastighet.

Også i denne løsningen spiller Balance Keyboard en nøkkelrolle. Det ergonomiske tastaturet med justerbare bein og vippefunksjon kan settes i tre posisjoner: negativ, nøytral og positiv. Med en negativ vinkel slapper du perfekt av i fingrene når du skriver. Til tross for sitt kompakte design har Balance Keyboard samme funksjonalitet som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. Sammen med RollerMouse Red plus får du en ergonomisk arbeidsplass som forbedrer arbeidsstillingen din og gir ekstra komfort.

Prøv gratis i 14 dager

Prøv produktene våre der forebygger og reduserer smerte og ubehag i nakke, skuldre, armer og hender.
Velg mellom RollerMouse, Unimouse og Balance Keyboard.