RollerMouse has replaced my regular mouse

RollerMouse er behagelig å bruke og har nå erstattet min vanlige mus

"Hvis det er én ting jeg kan regne med, så er det lange økter foran datamaskinen med enten redigeringsoppgaver eller generelle administrative oppgaver. Jeg liker å redigere – det er favorittstadiet mitt i produksjonen – men noen ganger må jeg avbryte arbeidet for å hvile hånden når jeg bruker vanlig mus."

Kristian Baycroft
Direktør
Wider Horizon

rollermouse user story

"Jeg har imidlertid ikke kjent noen smerte siden jeg byttet til RollerMouse"

Wider Horizon er et kreativt medieselskap som produserer ulike videoer for kundene våre. Arbeidet vårt varierer fra dag til dag: en dag kan vi filme et bryllup, og den neste dagen filmer vi kanskje en treningsvideo på en byggeplass. Hvis det er én ting jeg kan regne med, så er det lange økter foran datamaskinen med enten redigeringsoppgaver eller generelle administrative oppgaver. Jeg liker å redigere – det er favorittstadiet mitt i produksjonen – men noen ganger må jeg avbryte arbeidet for å hvile hånden når jeg bruker vanlig mus. Det er ikke alltid jeg kjenner smerte, men det er ikke uvanlig etter 6-8 timer med redigering. Jeg har imidlertid ikke kjent noen smerte siden jeg byttet til RollerMouse.

Jakob Rosen

Jeg så potensialet

Jeg hørte tilfeldigvis om RollerMouse på Broadcast Video-utstillingen i 2017, der jeg egentlig var interessert i noe helt annet fra Contour. Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg likte RollerMouse første gang jeg så den på Contours stand. Jeg syntes egentlig den var litt rar å bruke, og den virket ikke som noe jeg kunne tenke meg å bruke på daglig basis. Jeg var ikke overbevist, men jeg gikk til saken med åpent sinn, fordi jeg så potensialet. Så jeg fikk tak i en RollerMouse jeg kunne bruke på min egen datamaskin, for å se hvordan det ville påvirke arbeidsflyten og produktiviteten min.

"’eg trodde aldri jeg skulle bli vant til å bruke RollerMouse, men følelsen av å bruke noe nytt og annerledes gjorde det på en måte artig å bruke den, og derfor ble jeg raskt vant til å bruke RollerMouse. "

Det var en bratt læringskurve

Å sette opp RollerMouse var veldig enkelt, ettersom alt som kreves er å koble den til dataen via USB. Men til å begynne med var det vanskelig for meg med RollerMouse fordi den føltes veldig annerledes å bruke enn en vanlig mus. Jeg fortsatte å gripe etter den vanlige musen min til høyre for tastaturet. Sånn sett måtte jeg lære meg å bruke mus helt på nytt da jeg startet med RollerMouse. Læringskurven var imidlertid bratt. Allerede etter noen dager kunne jeg bruke den like fort som en vanlig mus. Jeg trodde aldri jeg skulle bli vant til å bruke RollerMouse, men følelsen av å bruke noe nytt og annerledes gjorde det på en måte artig å bruke den, og derfor ble jeg raskt vant til å bruke RollerMouse. Det er imidlertid verdt å nevne at det i begynnelsen var litt vanskelig å bruke tastaturet med RollerMouse fordi hendene mine ofte kom bort i space-knappen. Dette skjer imidlertid ikke mer.

Les mer om RollerMouse her
RollerMouse Red being used at the desk

Disse knappene er raskere å bruke enn hvilken som helst snarvei

Jeg syntes det var veldig enkelt å bruke RollerMouse med Premiere Pro. Jeg følte ikke at byttet av mus var en hindring for mine evner. Det var tydelig annerledes, men jeg ble raskt vant til det. Etter en stund fant jeg ut at jeg faktisk redigerte raskere av flere grunner. Den første grunnen er at det bare krever små bevegelser med RollerMouse for å flytte markøren over skjermen. Det er bare en liten ting, men i det lange løpet gjør det en stor forskjell. For det andre har RollerMouse ’copy’ og ’paste’-knapper som gjør livet enklere når jeg trenger å kopiere noe. Jeg vet at tastaturet også har snarveier, men disse knappene er raskere å bruke enn hvilken som helst snarvei. Noen ganger glemmer jeg å bruke knappene fordi jeg ikke er vant til dem, men når jeg husker dem, sparer jeg tid! Den siste grunnen til at det går raskere å redigere med RollerMouse, er at jeg kan bruke lengre tid på å redigere uten å ta pause fordi jeg har hendene i en mye mer behagelig posisjon. RollerMouses ergonomiske design tvinger en til å bruke musen og tastaturet på en bedre måte. Det er ikke sikkert at jeg merker fordelene med det akkurat nå, men jeg er sikker på at jeg vil takke meg selv når jeg er 60 år.

RollerMouse Red from Contour Design. Contour design cures Mouse arm and RSI. At Contour Design you can buy your new RollerMouse, Unimouse and SliderMouse.

Til slutt

"Når det gjelder å bruke RollerMouse med andre programmer, krever det mer praksis og læring å bli vant til. For eksempel er det litt vanskelig i begynnelsen å trace i Adobe Illustrator eller maskere i After Effects. Det tok et par forsøk å få det riktig, men når det først er under kontroll, går det naturligvis raskere. Jeg vil si at RollerMouse er et godt produkt, og jeg er blitt overbevist. Til å begynne med likte jeg ikke RollerMouse, men etter å ha lært å bruke den daglig, har jeg skiftet mening. RollerMouse er behagelig å bruke og har nå erstattet min vanlige mus. Jeg beholder den vanlige musen innen rekkevidde, men inntil videre jobber jeg videre med RollerMouse."

rollermouse close up

Om Wider Horizon

Wider Horizon tilbyr en rekke tjenester: fra salgsvideoer og bryllupsfilmer til dokumentarer og reportasjer. Selskapets grunnidé var å gjøre videoproduksjon tilgjengelig og overkommelig for alle uten å gå på kompromiss med production value. De "nøyer seg" aldri med noe. Selskapet er basert i London.