The new Contour Design RollerMouse with different wrist rest

RollerMouse Pro

The RollerMouse Pro is one of the two new centered computer mice from Contour Design.

Shop now

RollerMouse Pro

RollerMouse Pro er en av de to nye sentrerte datamusene fra Contour Design. RollerMouse Pro er en banebrytende datamus, som er ergonomisk utformet for å redusere belastningen på håndleddet og fremme sunnere holdning. I motsetning til en tradisjonell mus, som krever at brukerne beveger hendene frem og tilbake for å betjene, lar RollerMouse Pro brukere navigere markøren fra en nøytral, sentral posisjon rett foran tastaturet.

Skandinavisk design – optimalisert ergonomi

Sammenlignet med andre sentrerte datamus har RollerMouse Pro en lettere, åpen design samtidig som den beholder de velkjente funksjonene fra de andre RollerMouse-produktene. Du vil ha full kontroll med rullestangen, programmerbare knapper og det store rullehjulet, alt innen rekkevidde.

Utforsk nå

Hvis du leter etter en ergonomisk datamus som kan bidra til å forbedre produktiviteten din, er RollerMouse Pro det perfekte valget.

Programmerbare knapper for en tilpasset opplevelse

RollerMouse er den originale sentrerte, ergonomiske datamusen – og den er fortsatt på topp.

Den unike designen holder hånden og håndleddet i en naturlig posisjon, og rullestangen gir presis markørkontroll uten å måtte flytte hånden frem og tilbake. De innebygde kopier/lim inn-knappene gjør det enkelt å raskt overføre tekst eller bilder mellom programmer, og de dedikerte knappene for forover/bakovernavigering gjør nettsurfing til en lek.

Ergonomi til fingerspissene

Din mus, din måte

RollerMouse Pro kommer med en rekke forskjellige håndleddsstøtter, slik at du kan velge det designet som passer best til din stil.

Denne innovative musen har en unik magnetisk håndleddsstøtte som gjør det enkelt å bytte mellom de ulike modellene og håndleddsstøttene uten bruk av verktøy. Håndleddsstøttene kommer i lysegrå stoff, mørkegrå stoff eller bærekraftig bambus.

Kjøp nå
bamboo wrist rest for the rollermouse pro