Case: TETRIX impresses with wellbeing at work

For to år siden hadde Ninni alvorlige armsmerter som kun kunne lindres midlertidig med massasje. Etter en måned med RollerMouse hadde Ninis smerte i armen forsvunnet helt.

Mange timer foran skjermen

Ninni er salgssjef hos storformattrykk- og messestandspesialisten TETRIX Finland Oy. Hun tilbringer 80 prosent av arbeidsdagen ved en terminal der hun håndterer salg, fakturering og litt arbeid med bildedesign innimellom. I tillegg pakker hun og sørger for forsendelse av produkter.

coffee and laptop

“Smerten forsvant fullstendig, og jeg trenger ikke lenger massøren”

Anbefaling av en lokal spesialist

TETRIX er kjent for for høy kvalitet og pålitelighet, og selskapet er også opptatt av å ivareta medarbeidernes helse og trivsel. En massør besøker bedriften hver måned, og en fysioterapeut kommer også innom regelmessig. Ninni slet med kroniske armsmerter i flere måneder, og massasjetimene hun fikk, ga bare midlertidig lindring. Til slutt ble det så ille at hun ikke lenger klarte å holde tunge ting. Etter å ha undersøkt arbeidsergonomien anbefalte en lokal spesialist å prøve en RollerMouse som kan brukes med én eller to hender etter eget ønske.

Ninni begynte å bruke musen umiddelbart, og snart hadde hun lært seg en ny måte å jobbe på. Særlig var knappene for rask kopiering og innliming behagelige å bruke, siden Ninni ofte trenger disse funksjonene når hun jobber med bestillings- og faktureringssystemet.

man working remotely with an ergonomic mouse

Smerten forsvant fullstendig

Ninnis armsmerter var helt borte etter at hun hadde brukt RollerMouse i cirka en måned. «Smerten forsvant fullstendig, og jeg trenger ikke lenger massøren» sier hun. Ninni var også fornøyd med den tydelige forbedringen i arbeidseffektivitet. Med RollerMouse er det enkelt å bruke flere applikasjoner samtidig. «Jeg kan anbefale RollerMouse uansett hva du jobber med. En kollega begynte nettopp å bruke den og er like imponert som meg.»

Les mer om sentrert mus her

En mer effektiv måte å jobbe på

Den beste måten å takle problemer med arbeidsergonomien på, er å kontakte en fysioterapeut og få personlig veiledning som er tilpasset de spesifikke arbeidsoppgavene, arbeidsstillingene og behovene du har. Fysioterapeuten vil hjelpe deg med å finne frem til ergonomiske arbeidsredskaper, hjelpemidler og arbeidsstillinger samt ta i bruk aktive metoder og variere arbeidsstillingene. Med RollerMouse får du en bedre arbeidsstilling som lar deg jobbe mer avslappet, nøyaktig og behagelig. Forebyggende ergonomi kan kutte kostnader til helsepleie og utgifter i forbindelse med sykefravær, som fort kan komme opp i tusenvis av kroner per dag for en arbeidsgiver.

blank

TETRIX Finland

TETRIX Finland holder til i Österbotten og har uovertruffen ekspertise på storformattrykk og messestander. Selskapet spesialiserer seg på nøkkelferdige leveranser til varemesser og er Europas ledende leverandør av komplette utstillingsstander. TETRIX innførte seks timers arbeidsdag som en prøveordning mot slutten av 2017, og fant at det samme arbeidet kunne utføres mer effektivt med en kortere arbeidsdag med mer fritid.

blank