The permanent workstation

I Contour Design utvikler vi produkter som passer for deg og måten du jobber på – ikke omvendt. Det betyr at du får ergonomiske produkter som kan tilpasses og justeres etter dine behov og preferanser. Ettersom alle våre ergonomiske løsninger sikrer god justerbarhet, støtte og komfort, får du en imponerende ergonomisk opplevelse enten du jobber med en enhåndsmus eller en sentrert mus.

Hvem passer de ergonomiske løsningene våre til?

Løsningene er perfekte for deg som ønsker å forbedre arbeidsstillingen din med mer ergonomiske alternativer til de tradisjonelle produktene. Uansett om du jobber med vanlig kontorarbeid i Word og Excel, eller i mer kreative Adobe- og CAD-programmer, vil du oppleve en sterkt forbedret komfort med våre tre ergonomiske løsninger.

 

Du kan lese mer om generell ergonomi på kontoret her.

 

white black photo

Løsning med enhåndsmus:

Unimouse – Balance Keyboard – Balance Keyboard Wrist Rest

 

Unimouse betyr mer variasjon. Unimouse er vår prisvinnende datamus, som med sitt justerbare design gjør at du enkelt kan tilpasse musens helling og tommelstøtte akkurat som det passer deg. Det bidrar til å redusere gripesmerter og trykk på rotleddet i tommelen, noe som igjen reduserer belastningsskader. Unimouse er utstyrt med hele seks programmerbare knapper og et behagelig scrollehjul som lar deg slippe kreativiteten løs. Unimouse fås i versjoner for både venstre- og høyrehendte.

 

Balance Keyboard og Balance Keyboard Wrist Rest reduserer belastningen på håndledd, hender og fingre, og sikrer en god arbeidsstilling med armene korrekt plassert foran kroppen. Tastaturet er ergonomisk designet med justerbar tilt, slik at du kan velge tiltvinkelen som fungerer best for deg. Til tross for sitt kompakte design har Balance Keyboard samme funksjonalitet som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. Håndleddsstøtten, som er laget spesifikt for Balance Keyboard, er ideell for deg som helst vil bruke enhåndsmus.

 

Se mer
a detailed photo of a laptop on a laptop stand, a hand on a vertical ergonomic mouse and a keyboard on a desktop

Løsning med sentrert mus:

RollerMouse Red plus – Balance Keyboard

 

RollerMouse Red plus er til deg som tilbringer mesteparten av arbeidsdagen foran én eller flere skjermer. Den sentrerte musen ligger rett foran tastaturet. Du holder hendene foran kroppen og bruker små og lette bevegelser, noe som betyr mindre anstrengelse for nakke, skuldre, albuer og håndledd. I tillegg til at du jobber mer presist, kan du enkelt skape variasjon ved å bruke begge hender. Skreddersy RollerMouse Red plus slik du vil ha den: tilpass knappene og velg klikkelyd og markørhastighet.

 

Også i denne løsningen spiller Balance Keyboard en nøkkelrolle. Det ergonomiske tastaturet med justerbare bein og vippefunksjon kan settes i tre posisjoner: negativ, nøytral og positiv. Med en negativ vinkel slapper du perfekt av i fingrene når du skriver. Til tross for sitt kompakte design har Balance Keyboard samme funksjonalitet som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. Sammen med RollerMouse Red plus får du en ergonomisk arbeidsplass som forbedrer arbeidsstillingen din og gir ekstra komfort.

 

Se mer

Ergonomisk løsning til skjermen nr. 2

Laptop Riser

 

Dersom du bruker den bærbare datamaskinen som en sekundær skjerm, eller vurderer dette, må den opp i høyden slik at du slipper å sitte med en bøyd nakke når du ser på den. Laptop Riser-løsningen vil derfor være noe for deg. Smerter i rygg, nakke og skuldre er klassiske symptomer som kan oppstå etter mange timers sitting i fremoverlent stilling med bøyd nakke. Laptop Riser er en ergonomisk løsning som gjør det mulig å tilpasse og justere den bærbare datamaskinen i høyden, slik at skjermen kommer på nivå med øynene og du ikke trenger å sitte ergonomisk dårlig.

 

Laptop Riser bidrar til å sikre ergonomisk korrekt arbeid både på din faste kontorplass og på hjemmekontoret. Den er designet for å passe både store og små skrivebord, den er kompakt, robust og slank i designet, og den er lett å tilpasse til individuelle behov og bruk. Laptop Riser bidrar til å sikre din naturlige, ergonomiske arbeidsstilling og komfort, og dermed reduseres også risikoen for at du får smerter i nakke, rygg og skuldre på grunn av dårlig holdning.

 

Se mer
aluminium laptop stand from Contour Design called Laptop Riser on a white background