Komme i gang med RollerMouse

Gratulerer med din nye RollerMouse! Ta deg tid til å se tips om hvordan du starter, så er du i gang i løpet av få minutter.

Grundleggende funksjoner

Rullefelt
Bruk rullestangen til å flytte markøren på skjermen. Du kan også klikke med den.

Knapper
RollerMouse er utstyrt med en rekke forhåndsprogrammerte knapper som gjør det enklere å utføre de vanligste musefunksjonene, for eksempel dobbeltklikke, kopiere og lime inn.

Rullehjul
Bruk rullehjulet i midten til å rulle og klikke.

Produkthåndbøker
”The RollerMouse provides even distribution between hands and relieves arms and shoulders. I never need to raise my hand like I do with a mouse. My arms are completely still when I work and I can sit straight."
— David Carlsson, Industrial designer

Konfigurere RollerMouse

1. Plasser RollerMouse rett framfor deg
Plasser tastaturet oppe på RollerMouse. Tastaturets fremre kant skal gå parallelt med rullestaven. Still rullehjulet i flukt med midten av den alfabetiske delen av tastaturet. (Dette vil på de fleste tastaturet være mellom «G» og «H».

2. Juster tastaturets høyde og vinkel
Bruk noen minutter på å bestemme rett høyde og vinkel på tastaturet, og finn den posisjonen som er mest komfortabel for deg. Jo flatere håndleddet ligger, jo bedre er det for kroppen. Hvis tastaturet er for lavt, kan du enkelt heve det ved å sette på tastaturheverne.

3. Så er du klar
Med disse enkle stegene er du klar til å begynne. Vi håper du vil ha glede av å arbeide med din nye RollerMouse. Når du har arbeidet med RollerMouse en stund, vil du kanskje ønske å justere markørens hastighet, presisjon og klikkresponsen i rullestaven. Hvordan du gjør dette er avhengig av hvilken RollerMouse du har. Last ned brukerveiledningen for ditt produkt her for å se hvordan du gjør det.

Har du et problem du ikke finner svaret på?

Vi er her for å hjelpe deg!

Her finner du svar på noen av spørsmålene som kan oppstå i forbindelse med din RollerMouse.

Ofte stilte spørsmål
Man using the ergonomic centred mouse RollerMouse Red at his home office