Komme i gang med RollerMouse Pro

Gratulerer med din nye RollerMouse Pro! Ta en titt på tipsene våre om hvordan du kommer i gang - så er du klar på få minutter.

Grunnleggende funksjoner i RollerMouse

Rullefelt
Bruk rullestangen til å flytte markøren på skjermen. Du kan også klikke med den.

Knapper

RollerMouse er utstyrt med en rekke forhåndsprogrammerte knapper som gjør det enklere å utføre de vanligste musefunksjonene, for eksempel dobbeltklikke, kopiere og lime inn.

Rullehjul

Bruk rullehjulet i midten til å rulle og klikke.

Produkthåndbøker
”The RollerMouse provides even distribution between hands and relieves arms and shoulders. I never need to raise my hand like I do with a mouse. My arms are completely still when I work and I can sit straight."
— David Carlsson, Industrial designer

Konfigurere RollerMouse

1. Arrangere
Plasser tastaturet over RollerMouse. Den fremre kanten av tastaturet må være parallell med rullestangen. Plasser rullehjulet ved siden av midten av bokstavdelen på tastaturet. På de fleste tastaturer er det mellom "G" og "H".

2. Justeringer
Bruk litt tid på å vurdere høyden og vinkelen på tastaturet og finn den plasseringen som føles best. Jo mer rett du holder håndleddene, desto bedre for kroppen. Hvis du synes tastaturet er for lavt, kan du enkelt heve det ved å sette inn tastaturforhøyerne.

3. Det var det...
Med disse få stegene er du klar til å sette i gang. Vi håper du blir glad for å jobbe med din nye RollerMouse. Når du har brukt RollerMouse en stund, kan det være lurt å endre markørhastigheten og klikkfølsomheten til rullestangen. Hvordan du gjør det, avhenger av hvilken RollerMouse du bruker. Du finner mer informasjon i bruksanvisningen for ditt produkt.

Something's not working?

Vi er her for å hjelpe deg! Vi har samlet ofte stilte spørsmål om RollerMouse i vår FAQ.

Ofte stilte spørsmål
RollerMouse Pro in vegan leather creates the best feeling at work