Case Stories

Hvorfor velge det ene produktet fremfor det andre? I Case Stories forteller brukerne om sine erfaringer med produktene, hvorfor de valgte en ergonomisk mus, og hvordan det har hjulpet dem.

RollerMouse har erstattet min vanlige mus

Til å begynne med var Kristian Baycroft ikke så glad i RollerMouse, men etter å ha lært å bruke den daglig, skiftet han mening. “Den er behagelig å bruke og har nå erstattet min vanlige mus,” sier han.

Kvitt deg med tennisalbue med en vertikal mus

Jim Chapman er ingeniør og jobber for The Defence Science and Technology Laboratory. Etter å ha jobbet mange lange dager på PC-en sin, har Jim utviklet tennisalbue. En tilstand som kan forårsakes av dårlig armstilling og repeterende bevegelser, for eksempel ved bruk av vanlig datamus.

Gode råd mot senebetennelse i håndleddet

Matt Faulkner har i mange år jobbet med lydproduksjon på PC ‘en sin. Han har ofte jobbet lange dager, opptil 12 timer om dagen. Etter hvert begynte det å bli vanskelig å jobbe fordi han fikk senebetennelse og mye smerter i hånden.
Les hvordan Unimouse gjorde en stor forskjell i Matts kamp mot smertene.

Bli kvitt belastningsskader med Unimouse

Som så mange andre sitter du kanskje mange timer og jobber foran en skjerm hver eneste dag, noe som kan forårsake smerter i armer og håndledd. Les hvorfor bedriftsfysioterapeuten Lana Dolan anbefaler kundene sine å bruke Unimouse.

Filmopptak førte til håndleddssmerter

Adrians jobb som kameramann, klipper og fotograf innebærer mange timer med redigeringsarbeid foran en skjerm. Kombinert med en dårlig utformet arbeidsplass førte dette til at han etter hvert fikk håndleddssmerter. Les hvordan den justerbare Unimouse hjalp ham å bli kvitt problemet.

Jyske Bank forebygger statisk arbeid

“Medarbeiderne er vår viktigste ressurs”, sier Sine Askov Møller, arbeidsmiljøkonsulent i Team Arbeidsmiljø i Jyske Bank. “Det er viktig at de får en komfortabel arbeidsdag – uten fysiske eller psykiske belastninger”.

TETRIX prioriterer helse og trivsel på arbeidsplassen

For to år siden hadde Ninni alvorlige armsmerter som kun kunne lindres midlertidig med massasje. Etter en måned med RollerMouse hadde Ninis smerte i armen forsvunnet helt.

RollerMouse berger jobben for Mona

Mona Östman jobber med inside sales for den verdensledende PC-produsenten Lenovo. Når hun sitter foran dataskjermen, bruker hun imidlertid ikke en vanlig mus fra selskapets eget produktsortiment. “Jeg hadde ikke klart å jobbe uten RollerMouse”.

Hvordan David ble kvitt smertene

David Carlsson er industridesigner og jobber primært med 3D-visualiseringer. To år etter at han var ferdig med studiene, klarte han nesten ikke å bevege høyre arm. Han fikk et tips om RollerMouse og prøvde den.

Sparer tid på fotoredigering

Som fotograf bruker Amit mye tid på å redigere bilder som kundene ønsker å kjøpe. Les mer om hvordan Amit og teamet hans har økt produktiviteten ved hjelp av ShuttlePRO v2. I tillegg til å tilordne favorittfunksjonene dine til separate knapper, kan du med denne programmeringsvennlige Multimedia Controlleren opprette makroer slik at du kan trykke én gang på Shuttle i stedet for å måtte gjøre flere tastetrykk på tastaturet.

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter, tips og triks