Case Stories

Hvorfor velge det ene produktet fremfor det andre? I Case Stories forteller brukerne om sine erfaringer med produktene, hvorfor de valgte en ergonomisk mus, og hvordan det har hjulpet dem.

Jyske Bank forebygger statisk arbeid

“Medarbeiderne er vår viktigste ressurs”, sier Sine Askov Møller, arbeidsmiljøkonsulent i Team Arbeidsmiljø i Jyske Bank. “Det er viktig at de får en komfortabel arbeidsdag – uten fysiske eller psykiske belastninger”.

TETRIX prioriterer helse og trivsel på arbeidsplassen

For to år siden hadde Ninni alvorlige armsmerter som kun kunne lindres midlertidig med massasje. Etter en måned med RollerMouse hadde Ninis smerte i armen forsvunnet helt.

RollerMouse berger jobben for Mona

Mona Östman jobber med inside sales for den verdensledende PC-produsenten Lenovo. Når hun sitter foran dataskjermen, bruker hun imidlertid ikke en vanlig mus fra selskapets eget produktsortiment. “Jeg hadde ikke klart å jobbe uten RollerMouse”.

Hvordan David ble kvitt smertene

David Carlsson er industridesigner og jobber primært med 3D-visualiseringer. To år etter at han var ferdig med studiene, klarte han nesten ikke å bevege høyre arm. Han fikk et tips om RollerMouse og prøvde den.

Bli blant de første til å motta våre nyheter

Ergonomi, produkter, tips og triks
Close Menu